20.9 C
Paphos
Saturday, May 4, 2024

‘Αμεση κατακύρωση προσφοράς για κατασκευή μαρίνας στην Κισσόνεργα ζητά το κοινοβικό συμβούλιο 

Το κοινοτικό συμβούλιο Κισσόνεργας χαιρετίζει την εμπρόθεσμη καταβολή των απαιτούμενων στοιχείων από την ανάδοχο εταιρεία και την παρουσίαση των απαραιτήτων παραστατικών για την κατασκευή της μαρίνας στην Κισσόνεργα.

Σε ανακοίνωση ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Κισσόνεργας Γιώργος Στυλιανού εξέφρασε την ελπίδα η Διαχειριστική Επιτροπή Μαρίνων να προχωρήσει άμεσα στην μελέτη των στοιχείων και στην κατακύρωση της προσφοράς και την υπογραφή του συμβολαίου για κατασκευή της μαρίνας.

Οποιαδήποτε καθυστέρηση, είτε αυτή προέρχεται από τη Διαχειριστική Επιτροπή Μαρίνων, το αρμόδιο Υπουργείο, ή οποιονδήποτε άλλον, μας βρίσκει άκρως αντίθετους και θα επαληθεύει τους φόβους των Κισσονεργιτών για σκοπιμότητες, που αφορούν την ακύρωση του έργου ή / και παραπομπή του στις ελληνικές καλένδες, πρόσθεσε ο κ. Στυλιανού.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο κοινοτάρχης της Κισσόνεργας ανέφερε μάλιστα πως σε περίπτωση που υπάρξει αδικαιολόγητη καθυστέρηση το κοινοτικό συμβούλιο Κισσόνεργας θα αντιδράσει δυναμικά.

Ακολούθως ο κοινοτάρχης Κισσόνεργας κάλεσε τον Υπουργό Εμπορίου να επιδείξει προσωπικό ενδιαφέρον, ούτως ώστε να μην υπάρξει άλλη καθυστέρηση για να προχωρήσει άμεσα η πολυαναμενόμενη υπογραφή του συμβολαίου.

Είπε ότι οι συνεχείς αναβολές καθυστερούν το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Κισσόνεργας και κρατούν την κοινότητα όμηρο αφού δεν μπορούν να παρθούν αποφάσεις ειδικά σε ότι αφορά την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου στην περιοχή Πότιμα και την κατασκευή των κυματοθραυστών, οι οποίοι θα αναβαθμίσουν όλη την περιοχή.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ