25.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Αλλόκοτο πλάσμα με «χέρια» ξεβράστηκε σε παραλία (pics)

Μία γυναίκα στη Ν. Ζηλανδία πήγε να καθαρίσει παραλία, μετά από σφοδρή καταιγίδα και ανάμεσα σε ξύλα και σακούλες βρήκε το περίεργο αυτό πλάσμα.

Μπροστά σε ένα περίεργο εύρημα βρέθηκε μία κάτοικος του Κράιτστσερτς της Νέας Ζηλανδίας, η οποία πριν λίγες μέρες πήγε να καθαρίσει μια παραλία μετά από σφοδρή καταιγίδα που έπληξε την περιοχή.

Η Χάνα Μέρι και η μητέρα της καθάριζαν την ακτή όταν μετά από αμέτρητα κομμάτια ξύλου που είχαν ξεβραστεί και πλαστικές σακούλες, έπεσαν πάνω σε έναν αλλόκοτο σκελετό. Το πλάσμα είχε νύχια στα πτερύγιά του, δύο “χέρια”, μια μακριά ουρά, ένα επίμηκες κεφάλι και τρομακτικά δόντια.

Το παράξενο πλάσμα βρέθηκε σε ένα βραχώδες και με απότομη κλίση σημείο της παραλίας. Η κοπέλα ήταν αρχικά απρόθυμη να το μετακινήσει, φοβούμενη ότι μπορεί να είναι κάτι δηλητηριώδες αλλά η περιέργεια τής άλλαξε γνώμη. Ανάρτησε φωτογραφίες του στα social media, με χρήστες να δίνουν την δική τους εκδοχή.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τέλος στις εικασίες έβαλε ένας επιστήμονας, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για ένα αρσενικό Dipturus nasutus, δηλαδή ένα σαλάχι της Νέας Ζηλανδίας.

“Είναι σαν ένας επίπεδος καρχαρίας. Έχει σκελετό από χόνδρους. Περνάει μεγάλο μέρος της ζωής του στον πυθμένα” δήλωσε ο Δρ Μάλκολμ Φράνσις, προσθέτοντας ότι τα νύχια στα πτερύγια και τα “χέρια”, υπάρχουν μόνο στα αρσενικά και χρησιμοποιούνται για τα ζευγάρωμα.

Το περίεργο πλάσμα που ξεβράστηκε σε παραλία της Ν. Ζηλανδίας

.

Το περίεργο πλάσμα που ξεβράστηκε στη Ν. Ζηλανδία

.

Το περίεργο πλάσμα που ξεβράστηκε στη Νέα Ζηλανδία

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ