21.9 C
Paphos
Wednesday, May 8, 2024

ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ: Το Cap St. Georges πλέον δεν είναι μόνο ένα τουριστικό θέρετρο

Η αρχιτεκτονική του μοναδική. Η τοποθεσία του αξεπέραστη. Οι ανέσεις που προσφέρει 5 αστέρων και ως προορισμός ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η περιοχή. Το Cap St Georges όμως εκτός απο τουριστικό θέρετρο ανέβασε στροφές τους τελευταίους μήνες και πήρε τα πράγματα στο άλλο επίπεδο.


Με ένα εντυπωσιακό καφέ πάνω ακριβώς στη θάλασσα, με ηλιοβασίλεμα στην περιοχή Μανίκη των Θαλασσινών σπηλιών που παραπέμπει σε μαγεία, ζωγραφιά και έκκρηξη ρομαντισμού και με μια παραλία που έχει όλες τις ανέσεις δικαίως οι συντελεστές του περηφανεύονται στολίδι Cap St Georges

Επισκεφθείτε τη σελίδα του Cap St Georges στο FACEBOOK 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εκείνο όμως που έδωσε άλλο αέρα στο  Cap St Georges της KORANTINA HOMES είναι τα πολλά events που διοργανώνονται τον τελευταίο καιρό. Ποιοτικές εκδηλώσεις απο την ομάδα του Resorts που ανέβασαν ψηλά τον πήχη και αποδεικνύουν ότι το team δουλεύει άριστα.

Το καλύτερο μέρος στην Κύπρο για να περάσεις

την Κυριακή σου είναι στην Πάφο 

Σαξόφωνα, σόλο αλλά και ντουέτο, βιολί, κοινωνικές εκδηλώσεις στήριξης του ΠΑΣΥΚΑΦ, Zumba αλλά και άλλες εκπλήξεις που έρχονται είναι μόνο μερικά απο τα πολλά που έβαλαν για τα καλά το Cap St Georges στον ευρύτερο πολιτιστικό και κοινωνικό χάρτη της Επαρχίας με το στίγμα του να εκπέμπει δυνατά Παγκύπρια.

 Glamour και ομορφιά στο Cap St Georges (ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ