21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Αλλάζει ο καιρός από την Πέμπτη – Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Ήρθε η σειρά της Πάφου;

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά στα ανατολικά και νότια μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα ανατολικά θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργά το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που σταδιακά αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά τα βόρεια και τα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά αρχικά στα ανατολικά θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι 4 αλλά παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά παροδικά στα δυτικά και νότια θα είναι ταραγμένη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, σταδιακά όμως τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση για να κυμανθεί λίγο κάτω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Το Σάββατο και την Κυριακή θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήματα με αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ