15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Αλλάζει και πάλι το σκηνικό του καιρού: Αναμένεται ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας

Το απόγευμα αρχικά θα υπάρχουν τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στο εσωτερικό, στα ορεινά και στα νότια παράλια, αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, αλλά στα δυτικά και νοτιοδυτικά, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Αργά το απόγευμα θα καταστούν γενικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ νωρίς το απόγευμα θα υπάρχουν τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια το απόγευμα, μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα το απόγευμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, στα ορεινά και στο εσωτερικό, αλλά μη αξιόλογη μεταβολή στα παράλια.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με ενδεχόμενο τοπικής αραιής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης, τη νύκτα και νωρίς το πρωί. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ