17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΓΝΠ: “Ο ασθενής ήρθε κανονικά στο Ακτινολογικό και με εγγραφή απο το ΤΑΕΠ”

Όλα έγιναν νομότυπα και οι καταγγελίες της κυρίας Χρυσάνθου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) είναι αβάσιμες υποστηρίζει η υπεύθυνη του Ακτινολογικού Τμήματος του ΓΝ Πάφου, Δρ Λία Ψαρά, μιλώντας στο PafosPress.com σε σχέση με τις καταγγελίες της υπεύθυνης του ΤΑΕΠ του ΓΝΠ που θέλουν γιατρό του ιδιωτικού τομέα να εκμεταλλεύεται τις υπηρεσίες του Δημοσίου κατόπιν συνεννόησης με γιατρούς του Νοσοκομείου.

Απαντώντας στις κατηγορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας η κυρία Ψαρά αναφέρει τα ακόλουθα: 

“Επιβεβαιώνω ότι η εξέταση στην οποία αναφέρεται η συνάδελφος όντως έγινε. Εκείνο όμως που είναι καλά να γνωρίζει τόσο η ίδια όσο και ο κόσμος είναι ότι ο ασθενής ο οποίος έφτασε την Κυριακή το πρωί στο Ακτινολογικό Τμήμα είχε εγγραφεί κανονικά στις Πρώτες Βοήθειες και ακολούθως, αφού πέρασε απο εκεί, παραπέμφθηκε κανονικά με παραπεμπτικό κοντά μας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το γεγονός ότι τον συγκεκριμένο ασθενή συνόδευε γιατρός φίλος του, δεν αφορά το Ακτινολογικό Τμήμα. Στο κάτω κάτω ο καθένας συνοδεύεται απο όποιον επιθυμεί και πιθανόν να τον συνόδευε και στις Πρώτες Βοήθειες.

Εμείς από τη στιγμή που είχαμε στα χέρια μας εγγραφή στο ΤΑΕΠ και παραπεμπτικό δεν έχουμε το δικαίωμα να μην ανταποκριθούμε.

Να σημειωθεί, ανέφερε η κυρία Ψαρά, ότι την ίδια ώρα κοντά μας βρισκόταν και πολυτραυματίας ασθενής και ο επι καθήκοντι ιατρός που ήταν on call ανταποκρίθηκε άμεσα και ήρθε στο Νοσοκομείο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα Κυριακή πρωί.”

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ