19.9 C
Paphos
Friday, May 3, 2024

ΑΚΡΙΤΑΣ- Μ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: «Θα ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα για το κάτι παραπάνω»

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Ακρίτα μετά την ήττα από την Ε.Ν.Υ Διγενή Ύψωνα . Η ομάδα της Χλωρακας για άλλο ένα παιγνίδι εκτός έδρας δεν κατάφερε να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες της, κάτι που έχει φερει μεγάλο προβληματισμό στους ιθύνοντες της ομάδας.

Οι πράσινοι μετά από 12 αγώνες βρίσκονται στην 4η θέση με 18 και θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος ώστε η ομάδα να δείχνει το ίδιο καλό πρόσωπο είτε παίζει εντός είτε εκτός έδρας. Για λογαριασμό του Ακρίτα μίλησε στο Pafospress o εκπρόσωπος τύπου Μιχάλης Αναστασίου.

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα μετά την ήττα από την Ε.Ν.Υ Διγενή Ύψωνα ;

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μετά από μια ήττα πάντα το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο. Για άλλο ένα εκτός έδρας παιγνίδι δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε για να μπορέσει η ομάδα να πάρει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι για να μπορέσουμε να ανεβάσουμε την ομάδα θα πρέπει να βρούμε τη λύση ώστε να έχουμε την ιδία καλή απόδοση είτε παίζουμε εντός είτε εκτός.

Πως βλέπετε τη συνέχεια του πρωταθλήματος ;

Έχουμε απολυτή εμπιστοσύνη στην ομάδα. Στηρίζουμε τον προπονητή μας ο όποιος έχει δουλέψει πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την αγάπη των παικτών. Η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να καταφέρουμε να τους υλοποιήσουμε.

Πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Τι σκέψεις έχετε κάνει για την ενίσχυση της ομάδας ;

Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να ενισχύσει το ρόστερ όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο προπονητής έχει κάνει τις εισηγήσεις του. Προτεραιότητα είναι να αποκτηθούν δυο ποδοσφαιριστές για τον μεσοεπιθετικη γραμμή. Ένας στραικερ και ένας μεσοεπιθετικος η εξτρεμ ανάλογα με το τι θα βρούμε στην αγορά.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ