23.9 C
Paphos
Friday, May 3, 2024

Ακρίτας Χλωρακας: Για τα καλά στο κόλπο της ανόδο οι πράσινοι

Επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις για τον Ακρίτα ο όποιος επικράτησε με το εντυπωσιακό 3-0 της ΜΕΑΠ η οποία βρίσκεται στην 2η θέση της Βαθμολογίας. Πλέον η αμάδα της Χλωρακας έχει μπει γερά στο κόλπο της ανόδου.

Για λογαριασμό των πρασίνων στο Pafospress μίλησε ο Γενικός Αρχηγός Θέμης Αγαθοκλέους. Πως είναι το κλίμα στην αμάδα μετά την νίκη επί της ΜΕΑΠ;

Το κλίμα έχει βελτιωθεί πολύ. Η ομάδα έπαιξε πολύ κάλο ποδόσφαιρο και δικαία κέρδισε. Έχουμε νικήσει όλες της ομάδες που διεκδικούν είτε το πρωτάθλημα είτε την άνοδο. Βρισκόμαστε μόλις ένα βαθμό από την 3η θέση κάτι που είναι σίγουρα σημαντικό για εμάς.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ακολουθεί το παιγνίδι με την Ε.Ν.Υ. Διγενή η όποια βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από εσάς. Πόσο σημαντικό είναι το παιγνίδι;

Είναι ένα πολύ σημαντικό παιγνίδι. Ίσως το ποιο καθοριστικό για τη συνέχεια. Εμείς θα πάμε με μοναδικό στόχο τη νίκη. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αν κερδίσουμε θα βρεθούμε στην 3η θέση και τα πάντα θα εξαρτώνται από εμάς.

Μπορεί η ομάδα να έχει την ίδια εικόνα και στα εκτός έδρας παιγνίδια;

Έχουμε βελτιωθεί στα τελευταία παιγνίδια. Είναι κάτι που δουλεύουμε για να αλλάξει. Θέλω να πιστεύω ότι η αμάδα θα παρουσιάσει ένα πολύ κάλο πρόσωπο που θα μας επιτρέψει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Κώστας Ιωάννου, αθλητικογράφος

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ