19.9 C
Paphos
Friday, May 3, 2024

ΑΚΕΛ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του κόμματος σε Δήμο και Εφορία

Τους υποψήφιούς του στη Γεροσκήπου για το Δημοτικό Συμβούλιο και τη Σχολική Εφορία παρουσίασε το ΑΚΕΛ σε εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου.


 

img_1133-14-11-16-22-29Μιλώντας στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο επαρχιακός Γραμματέας του κόμματος, Γιώργος Γιαλλούρης ανάφερε πως η πρόταση του κόμματος στηρίζεται στις διαχρονικές θέσεις για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Δήμου Γεροσκήπου. Στηρίζεται στην ανθρωποκεντρική μας ιδεολογία, είπε, στις περιβαλλοντικές και κοινωνικές μας ευαισθησίες. Το παρελθόν μας βεβαιώνει ότι με το ΑΚΕΛ πρωταγωνιστή και συνδιαμορφωτή ο Δήμος Γεροσκήπου προοδεύει και εκσυγχρονίζεται. Βρίσκεται στην πρωτοπορία και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους άλλους Δήμους, όχι μόνο της επαρχίας μας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αυτήν ακριβώς την κατάσταση πρέπει να ξαναφέρουμε στο Δήμο μας, συμπλήρωσε ο κ. Γιαλλούρης. Η χαμένη πενταετία του απερχόμενου Δημάρχου αποτελεί όνειδος για τον προοδευτικό Δήμο της Γεροσκήπου.

Όλοι θυμάστε τις αντιδράσεις του κόμματος μας στην προσπάθεια του να κλείσει το Δήμο.  «Η εμμονή του Δημάρχου για συνένωση Δήμων σε επαρχιακό επίπεδο, καταγγέλλαμε τότε σε ανακοίνωση μας, υπονομεύει την ίδια την ύπαρξη του Δήμου Γεροσκήπου. Οι δημόσιες αναφορές του περί πλεονάζοντος προσωπικού στον Δήμο, προετοιμάζουν το έδαφος για τη διάλυση των δημοτικών υπηρεσιών και οι αυθαίρετες καταστρατηγήσεις των δικαιωμάτων των εργαζομένων, προκαλούν μεγάλο προβληματισμό για την πορεία του Δήμου.» Αυτά καταγγέλλαμε αγαπητοί, φίλοι και φίλες, και υποδεικνύαμε ότι  «δεν έχει τη δημοκρατική νομιμοποίηση να εργάζεται για την κατάργηση του Δήμου Γεροσκήπου.» Αλήθεια υπάρχει, αγαπητοί φίλοι, κανείς που εμπιστεύεται τις ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ του υποψήφιου του ΔΗΣΥ;

img_1141-14-11-16-22-29Χαιρετισμό απηύθυνε και ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιαννάκης Μαλλουρίδης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως έχει πλήρη συναίσθηση της βαριάς ευθύνης για το ρόλο και το έργο που επιτελεί ο Δήμαρχος και σε περίπτωση που οι δημότες τον εκλέξουν υπόσχοται να τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο το κύρος και τη βαρύτητα του θεσμού αυτού.

“Θα ήθελα σε αυτή τη σημερινή επικοινωνία μαζί σας, υπογράμμισε, να σας διαβεβαιώσω ότι θα αναλώσω όλες μου τις δυνάμεις και θα αφιερώσω τον εαυτό μου στην υπηρεσία σας για την πρόοδο και ανάπτυξη του Δήμου μας και στην βελτίωση των συνθηκών ζωής και στην ευημερία όλων των κατοίκων.”

“Η μακρόχρονη υπηρεσία, οι γνώσεις και εμπειρίες που απέκτησα στα θέματα δημόσιας διοίκησης θα αποτελέσουν ένα σημαντικό βοήθημα για μένα ώστε να εκτελώ τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες του Δημάρχου με τον καλύτερο τρόπο προς όφελος των δημοτών και του Δήμου.

Σε περίπτωση που εκλεγώ θα είμαι δήμαρχος όλων των δημοτών χωρίς καμία διάκριση και ότι μαζί με το δημοτικό συμβούλιο θα λειτουργούμε προσηλωμένοι στις αρχές της νομιμότητας, της ισότητας και της χρηστής διοίκησης”.

Οι υποψήφιοι του κόμματος για τις θέσεις δημοτικών συμβούλων είναι οι:

Αντρέου Κυριάκος, Ιδιωτικός υπάλληλος
Ηρακλή Παναγιώτης (Παναής) Κυριάκου, Τυπογράφος
Κεζούδης Ευτύχιος, Αυτοεργοδοτουμενος
Μενελάου Μενέλαος, Τραπεζικός υπάλληλος
Παύλου Ιωάννα, Τραπεζικός υπάλληλος
Φακοντής Βαλεντίνος, Πολιτικός Μηχανικός

Για τη Σχολική Εφορεία Γεροσκήπου, το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ αποτελούν οι:

Ευσταθίου Παρασκευή (Σκεύη), Αισθητικός
Κεζούδη Γεωργία, Λογίστρια
Κούλας Αλέξης, Επαγγελματικό στέλεχος ΕΔΟΝ
Παλιός Νίκος, Δημοτικός Υπάλληλος
Φακοντή (Ευσταθίου) Ελενίτσα (Νίτσα), Εκπαιδευτικός
Χαραλάμπους Άννα, Ιδιωτική υπάλληλος

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ