24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΑΚΕΛ- ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Απίστευτος ο Παυλίδης φλόμωσε στα ψέματα τους δημότες Γεροσκήπου

Ανακοίνωση σε σκληρή γλώσσα εξέδωσε το ΑΚΕΛ για τις δημοτικές εκλογές κατηγορώντας τον Μιχάλη Παυλίδη ότι φλόμωσε στα ψέματα τους δημότες Γεροσκήπου.


Το ΑΚΕΛ με ανακοίνωση του παραθέτει μια σειρά απο επιχειρήματα και φωτογραφικό υλικό με τα οποία θεωρεί ότι ο νυν Δήμαρχος προσπαθεί να ξεγελάσει τους δημότες Γεροσκήπου παρουσιάζοντας τους ψεύτικα στοιχεία και παραπληροφορώντας τους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση: 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Είναι πραγματικά απίστευτος ο απερχόμενος Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της πενταετίας φλόμωσε στα ψέματα τους δημότες Γεροσκήπου.

–  «αρχίσαμε τη Β’ φάση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Κολώνη»

Στο προεκλογικό του πρόγραμμα, απόσπασμα του οποίου δημοσιεύουμε για εύκολη χρήση, καταγράφει ξεκάθαρα ότι οι δημότες «βλέπουν» ότι «χαράξαμε το δρόμο της ανάπτυξης», σημειώνοντας ότι:

«ξεκινήσαμε τα έργα στην παραλία μας για την εξυπηρέτηση των λουομένων»

–  «είμαστε έτοιμοι για να λειτουργήσει το Κέντρο Υγείας για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας και τους ηλικιωμένους»

«ετοιμάσαμε τα κατασκευαστικά σχέδια και τους όρους προσφοροδότησης για τη Β’ και Γ’ φάση βελτίωσης της Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ που αρχίζουν σε ένα χρόνο»

«ξεκινήσαμε τις εργασίες για τη συντήρηση των ιδιόκτητων διατηρητέων οικιών Χατζημιτσή και Στρογγυλού»

–  «δημιουργία και λειτουργία του «Πράσινου σημείου» για τα ανακυκλώσιμα υλικά

–  «συμβάλαμε ενεργά στη βελτίωση των εκπαιδευτηρίων της πόλης μας»
Σε ποιο κόσμο ζει ο κ. Παυλίδης; Σε ποιον (φανταστικό) Δήμο είναι Δήμαρχος;

  • Πότε άρχισε η «Β’ φάση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Κολώνη» και δεν πήραν χαμπάρι οι κάτοικοι της ενορίας της Κολώνης;
  • Πότε ξεκίνησαν τα έργα στην παραλία για την εξυπηρέτηση των λουομένων, τα οποία υπoσχέθηκε με την εκλογή του στη Δημαρχία;
  • Πώς γίνεται να «είμαστε έτοιμοι για να λειτουργήσει το Κέντρο Υγείας», αφού δεν μπήκε ακόμα ούτε ένα τούβλο;
  • Πώς θα ξεκινήσει σε ένα χρόνο η βελτίωση της Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ’, αφού δεν περιλαμβάνεται στους κρατικούς προϋπολογισμούς;
  • Πότε ξεκίνησαν οι «εργασίες για τη συντήρηση των ιδιόκτητων διατηρητέων οικιών Χατζημιτσή και Στρογγυλού» και δεν το αντιληφθήκαμε;
  • Είναι ο Δήμος που δημιούργησε το «Πράσινο Σημείο» στην Κολώνη ή το Κράτος;
  • Από πότε ο Δήμος το παίζει και «Υπουργείο Παιδείας» και βελτιώνει και εκπαιδευτήρια;Αδιάψευστος μάρτυρας, όμως, είναι ο φωτογραφικός φακός και όχι το προεκλογικό φυλλάδιο του απερχόμενου Δημάρχου.

Πραγματικά, δεν ξέρουμε πλέον αν ο κ. Παυλίδης ηθελημένα λέει ψέματα ή αν πιστεύει πραγματικά όσα υποστηρίζει.   

   Είμαστε βέβαιοι ότι οι δημότες Γεροσκήπου έχουν πια συνειδητοποιήσει ποιος από τους υποψηφίους Δημάρχους μπορεί να δημιουργήσει έναν πραγματικά σύγχρονο Δήμο, ποιος μπορεί να ανταποκριθεί με επάρκεια στα καθήκοντά του, να βάλει τον Δήμο σε τροχιά ανάπτυξης και να εκπληρώσει τα οράματα και τις επιδιώξεις τους. 

      Και αυτός δεν είναι άλλος από τον ανεξάρτητο υποψήφιο Γιαννάκη Μαλλουρίδη, ο οποίος και θα κερδίσει τις εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου.

Η νίκη του θα είναι νίκη της Γεροσκήπου.

Γι’ αυτό και η υποψηφιότητά του θα τύχει πλατιάς υποστήριξης απ’ όλα τα πολιτικά και κοινωνικά στρώματα της Γεροσκήπου, απ’ όλους τους δημότες που νοιάζονται και αγωνιούν για τον Δήμο τους. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ