22.9 C
Paphos
Thursday, April 18, 2024

 Αιμοδοσία Χειμερινών Κολυμβητών  το Σάββατο στην Πάφο

Το Σωματείο των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου “Βρυσούθκια Κέλπετρη”, διοργανώνει αιμοδοσία το Σάββατο  23-09-16 από τις 08.00 π.μ. μέχρι τις 12.00 π.μ., στο καφέ Πιγκουίνο του Νίκου Σιμιλλίδη στην  Κάτω Πάφο.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου Ματθαίο Ιεροκηπιώτη, η αιμοδοσία  είναι αφιερωμένη  στους αείμνηστους αποθανόντες Χειμερινούς Κολυμβητές Ζήνωνα Χρυσοστόμου, Στέλιο Παπαστυλιανού, Νίκο Τυρίμο, Μάρω Ταλιώτη Ηλία, Έλενα Κουρίδη,Γιαννάκη Κωμοδρόμο και Άδωνη Βρυωνίδη  και κάλεσε  τα μέλη του Σωματείου και όχι μόνο να έρθουν να δώσουν αίμα.
Επιπλέον, συνέχισε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, “πέραν από το γεγονός ότι δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τους κολυμβητές μας , που έφυγαν τόσο πρόωρα και θα τους θυμόμαστε για πάντα,  κάποιοι συνάνθρωποι μας έχουν πραγματική ανάγκη από αίμα…”
Και  επειδή το Σωματείο μας είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο σε τέτοια θέματα δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε σε αυτή την πρόκληση και κάνουμε την αιμοδοσία και  για να ενισχύσουμε τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου…”.

                                                                                                  Γίνεται στη μνήμη των αποθανόντων κολυμβητών

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ