17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Αιμοδοσία Χειμερινών Κολυμβητών το Σάββατο στην Πάφο

Το Σωματείο των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου “Βρυσούθκια Κέλπετρη”, σε συνεργασία με τον Ναυαγοσωστικό Όμιλο Κινύρας και τον Παφιακό Σύλλογο Υποβρυχίου Κυνηγίου, διοργανώνουν αιμοδοσία το Σάββατο 06-05-17 από τις 08.00 π.μ. μέχρι τις 11.00 π.μ., στο καφέ Πιγκουίνο του Νίκου Σιμιλλίδη στην Κάτω Πάφο.


O πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου Ματθαίο Ιεροκηπιώτης κάλεσε τα μέλη του Σωματείου και όχι μόνο να έρθουν να δώσουν αίμα , αφού κάποιοι συνάνθρωποι μας έχουν πραγματική ανάγκη. “Με την ευκαιρία ευχαριστώ θερμά εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τους Ναυαγοσώστες τους Ψαροντουφεκάδες και τον καλό μας φίλο Νίκο Σιμιλλίδη, που όλοι μαζί άμεσα ανταποκρίθηκαν στην προσπάθεια, συνέχισε ο πρόεδρος των Κολυμβητών“.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ως κολυμβητές και σύλλογοι που λατρεύουμε την θάλασσα είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο σε θέματα υγείας και δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε σε αυτή την πρόκληση για να κάνουμε την αιμοδοσία και να ενισχύσουμε τις επείγουσες ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου...”, κατέληξε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης.

 “Είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα υγείας…!”, τόνισε ο προεδρος των κολυμβητών Ματθαίος Ιεροκηπιώτης

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ