19.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Αθλητική ημερίδα στην Πάφο από τον ΑΤΛΑΝΤΑ και το Νεάπολις

« Ο ρόλος των γονέων, προβλήματα και νέες τάσεις στην εκπαίδευση νεαρών αθλητών»

Η ακαδημία καλαθόσφαιρας Άτλαντας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου διοργανώνουν την αθλητική ημερίδα με τίτλο « Ο ρόλος των γονέων, προβλήματα και νέες τάσεις στην εκπαίδευση νεαρών αθλητών», την Τετάρτη 23 Μαρτίου, στις 18.30, στο αμφιθέατρο του Πανεπιστήμιου Νεάπολις.

Η εκπαιδευτική ημερίδα θα επικεντρωθεί σε θέματα που αφορούν το ρόλο των γονέων, προβλήματα και προκλήσεις που υπάρχουν στις μικρές ηλικίες και στην αναγκαιότητα οικονομικής και πνευματικής εκπαίδευσης των νεαρών αθλητών. Ομιλητές ο Αντώνης Αλεξόπουλος,  Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας του Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Μασώνος,  Υπεύθυνος του τμήματος Οικονομικής Εκπαίδευσης Αθλητών της APC Sports Consulting και ο Λεόντιος Τσέλεπος, Δικηγόρος, Σύμβουλος Αθλητικής Διοίκησης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στα πλαίσια υποστήριξης του Πάφος 2017 θα υπάρξει σύντομη παρουσίαση από το Στέλιο Παπαγεωργίου, συντονιστή Προγράμματος Εθελοντών Οργανισμού Πάφος 2017, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Είσοδος ελεύθερη.

Για περεταίρω πληροφορίες επικοινωνήστε στο 97871990 (Δημήτρης Δεληχρήστος), 99344378 (Θανάσης Μαστορής) ή στείλτε e-mail στο [email protected].

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ