16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΑΗΔΙΑ: Μικρό παιδί στην Πάφο αντί για χυμό ήπιε μαύρο βρώμικο ζουμί

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές και συνάμα αηδιαστικό θέαμα βρέθηκαν χθες αναγνώστες του PafosPress σύμφωνα με καταγγελία που έκαναν στην ιστοσελίδα μας όταν μικρό ανήλικο παιδί της οικογένειας αντί για φρέσκο χυμό μήλο όπως πίστευαν κατανάλωσε προς έκπληξη του μαύρο βρώμικο και αηδιαστικό ζουμί.

Το περιστατικό θορύβησε αφάνταστα την οικογένεια η οποία επικοινώνησε με την ιστοσελίδα μας κάνοντας την καταγγελία και στέλνοντας και αποδεικτικά στοιχεία τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Όπως μπορείτε να δείτε και οι ίδιοι σας στο ποτήρι μόνο φρέσκος χυμός μήλο δεν υπάρχει ενώ σύμφωνα πάντοτε με την καταγγελία των καταναλωτών η ημερομηνία λήξης του χυμού είναι τον Ιούνιου του 2016.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εκείνο που αξίζει να διερευνηθεί πλέον, πέραν της καταγγελίας που έγινε στο Σύνδεσμο Καταναλωτών Κύπρου, είναι το κάτω απο ποιες συνθήκες φυλάχθηκε και που ο χυμός, αν υπάρχουν και άλλοι παρόμοιοι χυμοί που κυκλοφορούν στην αγορά και φυσικά ποια είναι η θέση της εταιρείας η οποία κυκλοφορεί το συγκεκριμένο προϊόν στην αγορά;

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ