15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΑΓΡΟΤΙΚΟ: Καλπάζει ο Κισσός με 3 στα 3

Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα του Κισσού στο πρωτάθλημα της Β´ κατηγορίας της ΠΟΑΣΠ.

Η ομάδα της Κισσονεργας σε τρία παιγνίδια μετρά ισάριθμες νίκες και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.

Στο pafospress μίλησε ο τεχνικός του Κισσού Κυριακός Μαύρος.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αν περιμένατε τόσο εύκολη επικράτηση στο ντέρμπι με τον Ευαγόρα ;
Η νίκη μας δεν ήταν τόσο εύκολη όσο δείχνει το σκορ. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιγνίδι. Παρουσιαστήκαμε όμως πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο γήπεδο κάτι που μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη. Στόχος μας είναι η άνοδος. Αν αυτό συνοδευτεί με την κατάκτηση του τίτλου θα είναι ότι καλύτερο για την ομάδα.

Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ;
Είμαστε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας. Ακόμη δεν έχουμε δεχτεί γκολ ενώ σε κάθε παιγνίδι έχουμε διαφορετικούς σκόρερ. Αυτό δείχνει την πολυφωνία που έχουμε στην επίθεση. Γίνεται σωστή και σοβαρή δουλεία στην ομάδα. Πιστεύω ότι όσο περνά χρόνος θα είμαστε καλύτεροι.

Πως φτιάχτηκε η ομάδα το Καλοκαίρι ;
Η ομάδα πάντοτε στηριζόταν στα παιδιά που προέρχονται από το χωριό. Φέτος προστεθήκαν ορισμένοι νεαροί που έχουν δυνατότητες. Ενώ προσπαθήσαμε να ενισχυθούμε με παίκτες που να είναι καλοί χαρακτήρες. Φτιάξαμε μια πολύ καλή ομάδα που πάνω από όλα είναι οικογένεια μέσα και έξω από το γήπεδο. Χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε και αυτό είναι το σημαντικότερο.

Έχετε καταφέρει στο διάστημα που είστε στην ομάδα να περάσετε την δική σας φιλοσοφία;
Υπάρχει μέσα στην ομάδα πολύ καλό κλίμα. Όλοι είμαστε φίλοι μεταξύ μας και προσπαθούμε ως σύνολο για το καλύτερο. Το πιο σημαντικό είναι να απολαμβάνεις αυτό που κάνεις.

Πως αξιολογείς το επίπεδο του πρωταθλήματος ; Πρέπει να υπάρξουν αλλαγές στο τρόπο που διεξάγονται τα πρωταθλήματα ;
Στο πρωτάθλημα υπάρχουν οι καλές και οι πολύ αδύνατες ομάδες οι οποίες όμως αν δεν είσαι σοβαρός μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Εμείς έχουμε κάνει μια πρόταση προς όλες τις ομάδες αλλά και την ομοσπονδία που εισηγούμαστε την αλλαγές στο τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων.

Η πλειοψηφία των ομάδων θεωρούν πως θα ήταν πιο σωστό να υπάρξει μια κατηγορία για να είναι μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός. Να δοθούν κίνητρα στις ομάδες να μην εγκαταλείπουν τις προσπάθειες τους όταν είναι εκτός στόχων. Είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται πολύ έντονα στο αγροτικό ποδόσφαιρο της επαρχίας μας.

Είστε ικανοποιημένοι από τη βοήθεια της ομάδας ;
Δεν έχουμε κανένα παράπονο. Υπάρχει μεγάλη στήριξη από όλους. Εμείς προσπαθούμε σιγά σιγά να επαναφέρουμε την ομάδα σε ένα πολύ καλό επίπεδο μετά τα προβλήματα που είχε τα τελευταία χρόνια.

Ο Κισσός είναι μια ιστορική ομάδα για το αγροτικό ποδόσφαιρο και θα πρέπει πάντα να έχει σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει.

Θέλουμε να απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε και να δίνουμε διέξοδο στους ποδοσφαιριστές μας από τα καθημερινά τους προβλήματα.

Κώστας Ιωάννου, αθλητικογραφος

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ