19.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Αίθριος καιρός με πτώση θερμοκρασίας

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέτριοι, 4 Μποφόρ και παροδικά, στα ανατολικά, στα βόρεια και τοπικά στα νοτιοδυτικά, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά στα ανατολικά και στα βόρεια, μέτριοι και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και τοπικά στα νότια και μέχρι ταραγμένη, στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα ανατολικά, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη, η οποία σταδιακά υποχωρεί.
Την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση τη Δευτέρα και μη αξιόλογη μεταβολή στη συνέχεια, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ