18.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Ήταν όλοι εκεί – Τι απάντησε ο Αρχηγός για το φλέγον θέμα της Πάφου;

Σύσσωμο το αστυνομικό σώμα της Πάφου υποδέχθηκε χθες τον Αρχηγό της Δύναμης, Κύπρο Μιχαηλίδη στην πρώτη επίσκεψη του τελευταίου στην Πάφο από την οποία και κατάγεται.

Τα μέλη της Αστυνομίας είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον Αρχηγό τους ο οποίος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη να ανακτηθεί το χαμένο κύρος της Αστυνομίας μετά τα τελευταία γεγονότα με τον καθ’ ομολογία κατά συρροήν δολοφόνο, Νίκο Μεταξά.

Την ίδια στιγμή ο κ. Μιχαηλίδης απαντώντας σε ερώτηση του PafosPress.com για την ανάγκη αριθμητικής ενίσχυσης της ΑΔΕ Πάφου διαβεβαίωσε ότι ο προγραμματισμός της Αστυνομίας με τα νέα μέλη αλλά και τα δόκιμα μέλη θα καλύψει και μέρος των αυξημένων αναγκών που έχει η Πάφος.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για να δούμε!

Την εύλογη πίστωση χρόνου φυσικά και θα την έχει ο νέος Αρχηγός, πρέπει όμως η υπόσχεση του να γίνει πράξη γιατί το να έχεις καλούς αξιωματικούς και μέλη αλλά να “βγαίνει η ψυχή τους να αστυνομεύσουν” λόγω έλλειψης προσωπικού από την οικονομική κρίση δεν είναι και ότι καλύτερο.

Αυτά είπε χαρακτηριστικά: 

Από πλευράς ηγεσίας και κυβέρνησης σήμερα γίνονται προσπάθειες για την πρόσληψη αστυνομικών, με στόχο την στελέχωση όλων των σταθμών και των τμημάτων της Αστυνομίας.

Παρατήρησε ότι το τελευταίο διάστημα έγιναν βήματα μπροστά, με την έννοια ότι ομάδα αστυνομικών περίπου 250 προσελήφθησαν στο πλαίσιο πρώτης φάσης προσλήψεων.  Αρκετοί μάλιστα είπε δόκιμοι αστυνομικοί στην πρώτη φάση προσλήψεων στελεχώσουν την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Ανακοίνωσε πως τον Ιούλιο μήνα θα γίνουν  διαδικασίες για τις εξετάσεις 30 ειδικών  αστυνομικών και στην συνέχεια τον Σεπτέμβρη θα ακολουθήσουν οι διαδικασίες για την πρόσληψη άλλων 200 αστυνομικών.

Η προσπάθεια που καταβάλλεται είναι όπως τις επόμενες εβδομάδες ενισχυθούν όλες οι αστυνομικές διευθύνσεις σε μια προσπάθεια να υπάρξει σημαντική βοήθεια όπως είπε προς τους σταθμούς.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ