16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Ήλιος το πρωί σύννεφα το απόγευμα

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά από το µεσηµέρι και µετά µέτριοι, 4 µποφόρ και τοπικά στα προσήνεµα παράλια ισχυροί, 5 µποφόρ και παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά αλλά µέχρι ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Το απόγευµα στα προσήνεµα θα καταστεί ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 21 στα δυτικά, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εµφανίζονται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Στα δυτικά όµως, αναµένονται και παροδικά αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς και στα προσήνεµα µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 12 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Σάββατο, αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, την Κυριακή, ενώ τη ∆ευτέρα θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ