16.9 C
Paphos
Tuesday, March 19, 2024

Έχεις καινοτόμα ιδέα; Επιχείρηση; Ώρα για παρουσίαση! – Startup Paphos

Είναι η ιδέα σας μοναδική; Υπάρχει κάτι που δεν παρατηρήσατε; Χρειάζεστε επικύρωση; Ανατροφοδότηση? Προτάσεις;

Αυτή η Τετάρτη 12 Ιουλίου στις 18:30 ‘τολμήστε’ και “παρουσιάστε την ιδέα/επιχείρηση σας”! Κάθε παρουσίαση θα διαρκεί 7 λεπτά, με επιπλέον 7 λεπτά ερωτήσεων, αποριών και εισηγήσεων από το κοινό.

Απλά συμπληρώστε τη φόρμα, ετοιμαστείτε  και μπείτε στη σειρά για να παρουσιάσετε: Φόρμα συμμετοχής/παρουσίασης

Η ταχύτητα σκοτώνει

Θα ακολουθήσει σύντομη συζήτηση και ενημέρωση σχετικά με την επίσημη διαμόρφωση-σύσταση της κοινότητας/ομάδας Startup Paphos.

Τοποθεσία: Αίθουσα σεμιναρίων Εμπορικού Επιμελητηρίου Πάφου. Λεωφόρος Αθηνών και γωνία Α. Παπάγου
Τόλμη Κωρτ Διαμ. 101( Όπου έγινε η πρώτη μας εκδήλωση) Πληροφορίες: 99124567

To Startup Paphos είναι μια καινούρια ‘ανοιχτή’ ομάδα από νέα άτομα, που στόχο έχει να έρθουν σε επαφή άτομα με καινοτόμες ιδέες που διαμένουν στην Πάφο, για συζητήσεις, συνεργασίες, σεμινάρια αλλά και ‘δικτύωση’ με ομάδες από άλλες πόλεις και χώρες!

Τους τελευταίους μήνες μετά και την επιτυχία της πρώτης εκδήλωσης, το Startup Paphos μεγαλώνει, φέρνοντας κοντά άτομα από διάφορες εθνικότητες και ειδικότητες, που διαμένουν στην Πάφο. Στις ‘casual συναντήσεις’ κάθε φορά προθέτονται νέα πρόσωπα, σε ένα εύθυμο κλίμα ανταλλαγής απόψεων, ιδεών, εμπειριών και γνώσεων. Εάν θες και εσύ να ενημερώνεσαι για τα νέα του Startup Paphos και να έρθεις σε επαφή με άλλα άτομα απλά συμπληρώσε την φόρμα επικοινωνίας:Φόρμα επικοινωνίας

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ