22.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

“Έφυγε” ο Τάσος Αναστασίου- Μια πραγματικά εμβληματική μορφή της Πάφου

Απεβίωσε τα ξημερώματα σε ηλικία 66 χρόνων ο Τάσος Αναστασίου, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του ΑΚΕΛ στο Δήμο Πάφου για τέσσερις θητείες και πρώην τερματοφύλακας της πρώτης ομάδας του ΑΠΟΠ Πάφου.

Ο Τάσος Αναστασίου με σπουδές οδοντιατρικής στη Βουλγαρία διατηρούσε το ιατρείο του σε μια από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της πόλης,  στην οδό Γαλατείας (στο κτίριο που σήμερα στεγάζεται το Rock FM) κοντά στην παλιά Περβόλα και πίσω από την ΠΕΟ Πάφου. Τόσο η επαγγελματική του δραστηριότητα όσο και η δράση του στα Κοινά και τα ιδεώδη της πατρίδας μας των καθιέρωσαν γρήγορα στη συνείδηση του κόσμου ως ένα πραγματικό αγωνιστή και υπέρμαχο της Δημοκρατίας.

Ο Τάσος Αναστασίου αποτέλεσε μια ηγετική φυσιογνωμία και πραγματικά εμβληματική μορφή για την Πάφο αφού, πέραν από Δημοτικός Σύμβουλος, υπήρξε υποψήφιος βουλευτής του ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις, μέλος της Κεντρικής και Επαρχιακής Επιτροπής του κόμματος ενώ διετέλεσε με μεγάλη επιτυχία σε διάφορες οργανώσεις, σωματεία και φορείς της Αριστεράς αλλά και της Επαρχίας Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η κηδεία του Τάσου Αναστασίου θα τελεστεί την προσεχή Παρασκευή στις 2:30μμ από τον Ιερό Ναό Παναγίας Παντάνασσας στην Πάφο. Παράκληση της οικογένειας όπως αντί στεφάνων γίνονται εισφορές για το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Συνδέσμο Στήριξης Ατόμων με τη Νόσο Αλτσχάϊμερ.

Ο Τάσος Αναστασίου ήταν γιος του μ.Γιάννου Αναστάση από την Νατά της Πάφου, μιας επίσης ηγετικής φυσιογνωμίας της Πάφου ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών η ψυχή της ΕΚΑ Πάφου, του ΑΚΕΛ αλλά και της Επιτροπής Πρασίνου και Καθαριότητας.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ