20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Έφυγε η επί μια εικοσαετία “μουχτάρενα” της Νατάς

Απεβιωσε την Τριτη 12 Φεβρουαρίου η Αυγή Περικλέους Κεσσιούρη απο την Νατα της Παφου σε ηλικία 89 ετών.

Η Αυγή Περικλέους Κεσσιούρη σύζυγος του επί 20 χρονια κοινοτάρχη της Νατάς, Αντρέα Κεσσιούρη συνέδεσε τη ζωή της με την προσφορά και την αγάπη προς τους συγχωριανούς της και την κοινότητά της.

Η κυρία Αυγή ήταν μια γυναικα με ηθος και αξιοπρεπεια που εθελοντικα πρόσφερε αφιλοκερδώς για πολλα χρόνια τις υπηρεσίες της στην κοινοτητα. Πολλά ηταν τα ατομα απο τον πολιτικό χώρο που γευμάτιζαν στο σπίτι της αφού το πόσο φιλόξενη και κοινωνική ήταν ξεπερνούσε τα όρια όχι μόνο της Νατάς αλλά όλης της Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για ολόκληρα χρόνια η κυρία Αυγή μαζί με τη βοήθεια των συγχωριανών της μαγείρευε και τάϊζαν πέραν των 500 ατόμων στις Χοροσπερίδες της κοινότητας πάντα αφιλοκερδώς.

Η Αυγή Περικλέους Κεσσιούρη μεγάλωσε με πολλή αγάπη εννέα παιδιά και πάντα έστελνε το μήνυμα προς όλες τις μάνες που χάνουν τα παιδιά τους ότι πρέπει να είναι δυνατές και να σταθού ως στήριγμα σε όλη την οικογένεια αφου ο πονος της μανας που χάνει το παιδι της ειναι απερίγραπτος όσα παιδιά και να εχει. Η ίδια βίωσε το δικο της γολγοθά με το χαμό του δικού της γιου απο λευχαιμιας.

Η κηδεια της Αυγή Περικλέους Κεσσιούρη θα τελεστεί αύριο στις 3 το απόγευμα στην Νατά.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ