24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Έφτασαν στην Πάφο δυο νέα υπερσύγχρονα και τεχνολογικά ανεπτυγμένα ασθενοφόρα (εικόνες)

Μέσα στα πλαίσια εκσυγχρονισμού της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων η οποία αποσκοπεί στην παροχή προς τους πολίτες άμεσα και αποτελεσματικά βελτιωμένες υπηρεσίες υγείας στο σημείο εκδήλωσης του περιστατικού και σε μειωμένο χρόνο ανταπόκρισης έφτασαν πρόσφατα στην Πάφο δυο υπερσύγχρονα ασθενοφόρα.

Τα δυο ασθενοφόρα τα οποία διαθέτουν την τελευταία λέξη της Τεχνολογίας θα τοποθετηθούν ένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και ένα στον σταθμό ασθενοφόρων Πέγειας  για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες και ενόψει καλοκαιρινής περιόδου.

Τα συγκεκριμένα ασθενοφόρα αποτελούν εξαιρετική επιλογή στον τομέα Υγείας
καθώς με την ευελιξία τους, τον εργονομικό σχεδιασμό τους, αλλά και τις ανέσεις που προσφέρουν σε διασώστες και νοσηλευτές, δύναται να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο της μεταφοράς ασθενών και τραυματιών. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία γίνεται αναφορά στον θάλαμο του ασθενούς ο οποίος είναι διαχωρισμένος από τον θάλαμο του διασώστη.
Τα υλικά κατασκευής και διαμόρφωσης του ασθενοφόρου είναι κατάλληλα για πλύσιμο και απολύμανση ενώ έχουν ενσωματωμένο σύστημα απολύμανσης. Επίσης αναφέρεται πως η στήριξη του εξοπλισμού εξασφαλίζεται με την ύπαρξη κατάλληλων συσκευών και αποθηκευτικών χώρων ενώ στην στην οροφή υπάρχει χειρολαβή, σε κατάλληλα διαμορφωμένη θέση για διευκόλυνση της διακομιδής.
Τα ασθενοφόρα διαθέτουν επίσης καρέκλα με ερπύστριες σε περίπτωση που πρέπει να διακομισθεί ασθενής όταν υπάρχουν σκάλες ενώ τέλος διαθέτουν πάρα πολύ καλό φωτισμό μπροστά και πίσω αλλά και στο πλάι για διευκόλυνση του έργου τόσο του οδηγού/ διασώστη όσο και των γιατρών και νοσηλευτών που απαρτίζουν το πλήρωμα σε μια κλήση άμεσης βοήθειας.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ