17.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Έστειλαν μαθητή στις Κεντρικές Φυλακές για ανεξόφλητο εξώδικο 150 ευρώ

Για άλλη μια φορά οι αρχές επιδεικνύοντας «μηδενική ανοχή», έστειλαν στις Κεντρικές Φυλακές μαθητή για ανεξόφλητο εξώδικο, ενώ την ίδια ώρα ελεύθεροι κυκλοφορούν αυτοί που «έφαγαν» εκατομμύρια και οδήγησαν την κυπριακή οικονομία στο χείλος  του γκρεμού.


Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER,  ο 17χρονος μαθητής από τη Λεμεσό, είχε σε βάρος του διάφορα εξώδικα που αφορούσαν τροχαίες παραβάσεις στις οποίες προέβη οδηγώντας το μοτοποδήλατο του.

Εναντίον του 17χρονου, λόγω του ότι δεν είχε πληρώσει τα εξώδικα, εκδόθηκαν εντάλματα που τον ανάγκαζαν να καταβάλει το ποσό που χρωστούσε αλλιώς θα κατέληγε στις Κεντρικές Φυλακές.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο 17χρονος κατάφερε να πληρώσει το μεγαλύτερο ποσό των ενταλμάτων και είχε μείνει υπόλοιπο το ποσό των 150 ευρώ.
Χρηματικό ποσό ,το οποίο δεν κατάφερε να αποπληρώσει, με αποτέλεσμα σήμερα η αστυνομία να τον οδηγήσει με κλούβα από τη Λεμεσό στις Κεντρικές Φυλακές.

Ωστόσο , το ανθρώπινό πρόσωπο τους έδειξαν μέλη του σωφρονιστικού ιδρύματος…

Ο 17χρονος ζει με την μητέρα του στη Λεμεσό (δεν έχει επαφές με τον πατέρα του), με την οποία επικοινώνησαν οι υπεύθυνοι των Κεντρικών Φυλακών προκειμένου να πληρωθεί το ποσό και ο νεαρός να αποφυλακιστεί.

Λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών της οικογένειας , η μητέρα του 17χρονου αδυνατούσε να πληρώσει το ποσό και έτσι τα μέλη του προσωπικού των Κεντρικών Φυλακών που παρέλαβαν τον ανήλικο κατά την εισαγωγή του στο σωφρονιστικό ίδρυμα, έβγαλαν χρήματα από την τσέπη τους, μάζεψαν τα 150 ευρώ και έτσι αποφυλάκισαν οι ίδιοι τον 17χρονο…

Πηγή: reporter.com.cy

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ