17.9 C
Paphos
Sunday, March 24, 2024

Έρχονται στην Πάφο τα αγωνιστικά αυτοκίνητα που έγραψαν ιστορία [φωτος]

Η Λέσχη Ιστορικού Αγωνιστικού Αυτοκινήτου Κύπρου έρχεται ξανά να παρουσιάσει τα αγωνιστικά αυτοκίνητα που έγραψαν ιστορία, αυτή τη φορά στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, οι λάτρεις των κλασικών αγωνιστικών αυτοκινήτων θα μπορούν να δουν από κοντά τους θρύλους των αγώνων ράλι άλλων δεκαετιών.

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 23 Ιουλίου, στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου, πλησίον του Κάστρου

Nissan 240 RS, Skoda 110 LR, Mitsubishi Lancer GSR, Ford Escort MKI & MKII και Fiat 131 Abarth είναι μόνο μερικά από τα μοναδικά αυτά αγωνιστικά αυτοκίνητα που θα παρουσιαστούν στο χώρο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2072016 25534 μμ

Το κοινό μπορεί να δει από κοντά αυτά τα ιστορικά αυτοκίνητα στον ανοικτό χώρο έξω από το Κάστρο της Κάτω Πάφου, από το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι αργά το απόγευμα.

Η Λέσχη Ιστορικού Αγωνιστικού Αυτοκινήτου Κύπρου ιδρύθηκε με στόχο και σκοπό να επαναφέρει στο προσκήνιο τους θρύλους των αγώνων περασμένων δεκαετιών. Δηλαδή, τα αυτοκίνητα που κυριάρχησαν στις ειδικές διαδρομές τις δεκαετίες του ‘60, ‘70 και ‘80.

Η έκθεση Ιστορικού Αγωνιστικού Αυτοκινήτου που διοργανώνεται το Σάββατο είναι η δεύτερη από μια σειρά εκδηλώσεων που προγραμματίζει η Λέσχη μέσα στο 2016 και καλεί τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά και τους λάτρεις των Ιστορικών αγωνιστικών αυτοκινήτων, να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ