18.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Έρχονται νέες βόμβες Φαίδωνος – Την ερχόμενη εβδομάδα θα προβεί σε νέες αποκαλύψεις

Την ερχόμενη εβδομάδα θα προβεί σε νέες αποκαλύψεις ο Δήμαρχος Πάφου. Όπως δήλωσε, θα προβεί και σε νέα δημόσια δήλωση για θέματα που θεωρεί πως πρέπει να δουν το φως της δημοσιότητας.

Ο Δήμαρχος Πάφου δήλωσε ότι παραχώρησε, ήδη, κάποια στοιχεία στον Γενικό Ελεγκτή και ότι θα δώσει και άλλα στοιχεία σε άλλους Θεσμούς του κράτους.
Στο μεταξύ, μετά την πολύωρη κατάθεση του στο Αρχηγείο της Αστυνομίας το βράδυ της Τρίτης για όσα δημόσια έχει καταγγείλει, ο κ. Φαίδωνος δήλωσε πως θα δώσει και δεύτερη κατάθεση στους ανακριτές.

Δημόσιες δηλώσεις αναφορικά με τη διάπραξη αξιόποινων πράξεων από οποιονδήποτε, θα πρέπει να περιορίζονται στο ελάχιστο και να μην εκτείνονται στο να κατονομάζουν ή φωτογραφίζουν άτομα, επεσήμανε ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Διαφορετικά, είπε, δυνατόν να υπάρχει παραβίαση του συνταγματικά κατοχυρωμένου τεκμηρίου της αθωότητας και να επηρεάζονται οι αστυνομικές ανακρίσεις. Το, δε, άτομο που προβαίνει σε τέτοιες δηλώσεις, διατρέχει τον κίνδυνο κυρώσεων ή άλλων επιπτώσεων.

Ο Κώστας Κληρίδης ανέφερε ότι όποιος πολίτης έχει στην κατοχή του στοιχεία για διάπραξη αξιόποινων πράξεων από οποιονδήποτε, έχει υποχρέωση να τα θέτει ενώπιον των αστυνομικών ανακριτικών Αρχών και να είναι βέβαιος ότι θα τύχουν της δέουσας διερεύνησης.

Πηγή: sigmalive

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ