24.9 C
Paphos
Tuesday, April 16, 2024

Για αυτό μιλάει ΟΛΗ η Πάφος! Και κόκτεϊλ και ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ και ΔΩΡΑ και ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!! Εσύ που θα είσαι αυτή την Κυριακή;

 DOMINATE STORES: Αυτό το Coctail Party ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ! Δώρα, υποτροφίες, εκπλήξεις και πολλά άλλα!

Μας το έχουν αποδείξει πολλές φορές και κάθε φορά με περισσότερες εκπλήξεις. Όταν στα Dominate Stores αποφασίσουν να κάνουν Coctail Party τότε όλη η Πάφος συζητά για το περιεχόμενό του.

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στα DOMINATE STORES, με αφορμή τα 7α γενέθλια του καταστήματος, θα γίνει το μεγαλύτερο κόκτεϊλ πάρτι που έγινε ποτέ στην Πάφο. 

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν ποτό και αλμυρά, θα υπάρχει Άγιος Βασίλης που θα δίνει πλούσια δώρα, ενώ η Χιονάτη με την παραμυθένια της άμαξα περιμένει όλους με τη συνοδεία της για μια μοναδική και ανεπανάληπτη μαγική βόλτα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εκεί επίσης τα μικρά παιδιά θα μπορούν να δουν από κοντά τους ήρωες της Disney, Mickey Mouse and Minnie Mouse , το LION KING, την Peppa και τον George καθώς και την Frozen. Θα έχουν επίση τη δυνατότητα να κάνουν face painting, να δουν ταχυδακτυλουργικά κόλπα από μάγο αλλά και να δουν παρουσίαση ρούχων σε μια επίδειξη της σχολής μοντέλων Catwalk.

7th Anniversary Cocktail Party | Dominate Stores

⭐ We Invite You To Our 7th Anniversary Cocktail Party on Sunday, 9th of December from 10.00 to 20.00 ⭐🎅 Santa is Going to be Here🎄 Christmas Market👸 Face-painting🎩 Magician🎁 Gifts & Surprises🎧 Music with DJEnjoy -30% Discount ON ALL ITEMS just for 4 days (7-8-9-10 December)☏ 26952900#DominateStores #ChristmasParty

Posted by Dominate Stores on Wednesday, 5 December 2018

Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ αφού οι πελάτες του καταστήματος με την παρουσία τους θα μπορούν να διεκδικήσουν πλούσια δώρα χιλιάδων ευρώ σε μεγάλους διαγωνισμούς όπως υποτροφίες για φοίτηση σε γνωστά φροντιστήρια και όχι μόνο.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι φυσικά η έκπτωση στις ήδη χαμηλές τιμές των καταστημάτων  DOMINATE STORES  30% σε όλα τα είδη!

Με όλα αυτά είναι προφανές ότι την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν, που αλλού; Στα  DOMINATE STORES  φυσικά!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ