22.9 C
Paphos
Sunday, April 28, 2024

Έπεσε η αυλαία των παραστάσεων ‘Η Απαγωγή από το Σεράι’ στο κάστρο της Πάφου 

Έπεσε χθες βράδυ η αυλαία των παραστάσεων της όπερας του Wolfang Amadeus Mozart  “Η Απαγωγή  από το Σεράι”, στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου στην Πάφο.



Ο πρόεδρος του ΔΣ του “Pafos Aphrodite Festival”, Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, αναφέρθηκε στη σημασία της μεγάλης αυτής πολιτιστικής εκδήλωσης, που καθιερώθηκε ως ένας καλλιτεχνικός θεσμός με κύρος πέραν της μικρής Κύπρου.

Χαιρέτισε παράλληλα τη συνεργασία δύο λυρικών οργανισμών της Ιταλίας, του Centro Formazione Alta Cultura και του Teatro di Pisa, με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, που φέτος συμμετέχει στο Φεστιβάλ για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εξάλλου σε δηλώσεις της η Διευθύντρια του  “Pafos Aphrodite Festival” Στέλλα Σιέπη ανέφερε η φετινή όπερα δεν είχε μόνο καλλιτεχνική αλλά και εισπρακτική επιτυχία.

Σύμφωνα με την κ. Σιέπη, οι λάτρεις της όπερας απόλαυσαν ένα μοναδικό οπτικοακουστικό υπερθέαμα το οποίο υπογράφουν – όπως είπε – καταξιωμένοι καλλιτέχνες της λυρικής σκηνής.

Η κ. Σιέπη ανέφερε πως οι διοργανωτές ήδη αρχίζουν να εργάζονται για την επόμενη χρονιά όταν ο Οργανισμός κλείνει 20 χρόνια ζωής. 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ