19.9 C
Paphos
Thursday, April 18, 2024

Έντονη σήμερα η παρουσία της Αστυνομίας στους δρόμους

Η 15η Αυγούστου είναι μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της εκκλησίας μας και η μεγαλύτερη Θεομητορική γιορτή του ορθοδόξου εορτολογίου. Χιλιάδες είναι εκείνοι που θα σπεύσουν και φέτος να προσκυνήσουν στη χάρη της Παναγίας σε εκκλησίες και μοναστήρια, των οποίων οι καμπάνες θα ηχήσουν και πάλι πανηγυρικά.
Λόγω τούτου, η Αστυνομία λαμβάνει αυξημένα μέτρα προστασίας με προτεραιότητα την ασφάλεια του κοινού, τόσο κατά τη διακίνηση του, όσο και κατά την απουσία του από τον τόπο διαμονής του, με σκοπό την αποτροπή αδικημάτων σε βάρος των πολιτών και της περιουσίας τους από διαρρήξεις, κλοπές και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.
Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, και εξαιτίας της αυξημένης τροχαίας κίνησης που αναμένεται να παρατηρηθεί στους αυτοκινητόδρομους, υπεραστικούς δρόμους και ιδιαίτερα στις κύριες οδικές αρτηρίες που οδηγούν στα παράλια και τα ορεινά θέρετρα, θα υπάρχει έντονη παρουσία της Αστυνομίας για την πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων, την απάμβλυνση της τροχαίας κίνησης και για τη διευκόλυνση του κοινού στις διακινήσεις του.
Πηγή: reporter.com.cy
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ