22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Έντονη η Παφίτικη παρουσία στο συνέδριο Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ιδιαίτερα έντονη είναι η παρουσία Παφιτών επιχειρηματιών στο Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών το οποίο πραγματοποιείται σήμερα στο Ξενοδοχείο «The Landmark» στη Λευκωσία.

Στο συνέδριο χαιρετισμό απεύθυνε ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Πετρίδης και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν η Παφίτικη παρουσία είναι πέραν από έντονη.

Να σημειωθεί ότι πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών είναι ο Παντελής Λεπτός ενώ στο προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης παρευρίσκονται επίσης ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Μάης και το Μέλος του Δ.Σ. Λεόντιος Χατζηβασίλης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στην έναρξη του συνεδρίου το παρόν τους έδωσαν και ο Μιχαλάκης Λεπτός αλλά και ο Ηλίας Ηλιάδης. Παρόν ήταν επίσης η υπουργός Μεταφορών, Βασιλική Αναστασιάδου ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού και ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ, Μάριος Κάρογιαν.

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης απευθύνει χαιρετισμό στο συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ