22.9 C
Paphos
Wednesday, May 8, 2024

Έντονα τα παράπονα με τον Δήμαρχο Πάφου από καταστηματάρχες της Κάτω Πάφου

Αντιπροσωπία του ΑΚΕΛ Πάφου αποτελούμενη από τον Επαρχιακό Γραμματέα Γιώργο Γιαλλούρη, τον Επαρχιακό Οργανωτικό Γραμματέα Χάρη Χαρή και τους τέσσερις υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στην Πάφο Δίπλαρο Κώστα, Ιγνατίου Μάριο, Φακοντή Αντρέα και Χρίστου Μάριο, επισκέφτηκε το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 την περιοχή της Κάτω Πάφου και συνομίλησε με καταστηματάρχες και άλλους επιχειρηματίες.

Ανακοίνωση του ΑΚΕΛ Πάφου αναφέρει ότι: “Οι καταστηματάρχες εξέφρασαν αρκετά παράπονα από τη στάση του Δήμου Πάφου και ιδιαίτερα του Δημάρχου, ο  οποίος παραβιάζοντας απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου απαίτησε από τους λειτουργούς του τμήματος Δημοτικής Αστυνομίας να καταγγέλλουν τους καταστηματάρχες οι οποίοι αξιοποιούν το χώρο που καλύπτει την είσοδο των καταστημάτων τους, περίπου ενός μέτρου (πρόβολος).  

Πολλοί από τους καταστηματάρχες έχουν ήδη πληρώσει τα δικαιώματα που τους αναλογούν ενώ άλλοι ένα μέρος.  Κι όμως ο Δήμαρχος έδωσε εντολή να καταγγέλλονται  οι πάντες που αξιοποιούν τον πρόβολο!!!  

Η ταχύτητα σκοτώνει

Να καταγγέλλονται όσοι παρανομούν ή δεν έχουν πληρώσει με βάση την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το αντιλαμβανόμαστε, να καταγγέλλονται όμως όλοι όσοι αξιοποιούν τον πρόβολο χωρίς να παραβιάζουν καμία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν το αντιλαμβανόμαστε.  

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ληφθεί πολύ πρόσφατα. Είναι παράδοξο πώς ο Δήμαρχος έδωσε σε τέτοια εντολή. Τον καλούμε άμεσα να αποσύρει την εντολή που έχει δώσει. Αν υπάρχουν άλλα ζητήματα σε σχέση με την Κάτω Πάφο, όπου παραβιάζονται νομοθεσίες και συμφωνίες, οφείλει ο Δήμαρχος να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο”.

Καταλήγοντας η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ Πάφου αναφέρει ότι οι καταστηματάρχες εξέφρασαν στην αντιπροσωπία του ΑΚΕΛ τις ευχαριστίες τους  αλλά και την διάθεση τους για συνεργασία με το κόμμα για αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ