21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΠΑΦΟΣ: Ένταση και διακοπή στο ΑΠΟΠ- ΟΜΟΝΟΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Άδοξο τέλος είχε ο καλαθοσφαιρικός αγώνας ΑΠΟΠ- ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το “χρυσό” εισιτήριο που θα οδηγούσε στον ημιτελικό του πρωταθλήματος Β1 κατηγορίας καλαθόσφαιρας ανδρών.


Το παιχνίδι διακόπηκε λόγω μεγάλης έντασης που προκλήθηκε στις κερκίδες του γηπέδου Άκης Κλεάνθους στην Πάφο όταν σε κάποιο χρονικό σημείο του αγώνα μεγάλη μερίδα οπαδών της Ομόνοιας εισήλθε στην αίθουσα στο χώρο της κερκίδας, όχι στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση αφού οι φίλαθλοι των δύο ομάδων βρίσκονταν στην ίδια ακριβώς κερκίδα.

Στο σημείο κλήθηκε και ήρθε αμέσως η Αστυνομία ενώ οι παράγοντες των δυο ομάδων και ο προπονητής της Ομόνοιας προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο αγωνιστικό μέρος να αναφέρουμε ότι στο πρώτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ ήταν η Ομόνοια με 13 – 19 ενώ στο σημείο που το παιχνίδι διακόπηκε η Ομόνοια προηγείτο με 19-24. Πλέον το παιχνίδι θα κριθεί στη δικαστική επιτροπή.

Σύμφωνα με την πρώτη αντίδραση/ ανακοίνωση που ανέβασε ο ΑΠΟΠ στη σελίδα του σωματείου στο FACEBOOK αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Μετά από αρκετά λεπτά οι διαιτητές αποφάσισαν την διακοπή του αγώνα και έτσι το αποτέλεσμα θα κριθεί από την δικαστική επιτροπή.

Εμείς ως Α.Π.Ο.Π καταδικάζουμε τέτοιες ενέργειες και περιστατικά και θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κόσμο μας ο οποίος για ακόμα μια φορά ήταν εκεί, γέμισε το κλειστο και δεν προκάλεσε με κανέναν τρόπο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ