24.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Ένας χρόνος σήμερα με Νίκο Πενταρά στο τιμόνι της Αστυνομίας Πάφου

Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος απο την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της νέας Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου με επικεφαλής των Νίκο Πενταρά και βοηθούς τους Κλείτο Ερωτοκρίτου και Νίκο Τσαππή.

Η νέα ηγεσία της Αστυνομίας σε αυτό τον χρόνο πέτυχε αρκετά και καθημερινά συνεχίζει να δίνει μάχες στην κυριολεξία για να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα που δεν είναι άλλο απο την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας ανάμεσα στους πολίτες. Μια Αστυνομία με πιο ανθρώπινο πρόσωπο που θα σου εμπνέει σεβασμό αβίαστα και όχι γιατί πρέπει.

Το ερώτημα είναι αν το πέτυχε; Αυτό δεν χρειάζεται να το υπογραμμίσει κανείς άλλος απο τους ίδιους τους πολίτες οι οποίοι καθημερινά βαθμολογούν με θετικό πρόσιμο την νέα Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου η ομαλή λειτουργία της οποίας αντανακλά και στην κοινωνία της πόλης και Επαρχίας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Με μια ικανότατη ηγεσία όπως τη σημερινή αναπόφευκτα όλα τα τμήματα και οι υπηρεσίες του Σώματος δουλεύουν σαν καλοκουρδισμένο ελβετικό ρολόι και φυσικά αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στον κ. Πενταρά και τους βοηθούς του όσο και σε όλους τους επικεφαλής τμημάτων αλλά και τους απλούς αστυνομικούς οι οποίοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχουν μια καλή εικόνα της Αστυνομίας.

Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει τις συνεχείς προσπάθειες των αστυνομικών για να σώσουν λουόμενους στις παραλιακές περιοχές προτάσσοντας αλτρουισμό και αυτοθυσία, τη ριζική πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου, τη μείωση του εγκλήματος αλλά και την αύξηση των ποσοστών εξυχνίασής του, την προστασία σε αεροδρόμιο και ακτές αλλά και τη μέγιστη και τιτάνια προσπάθεια της Τροχαίας για μείωση των θανατηφόρων συγκρούσεων;

Σε αυτή την καινούργια προσπάθεια που ξεκίνησε στην Πάφο απο τις 14 Μαρτίου του 2017 και συνεχίζεται αμείωτα μέχρι και σήμερα κανένας δεν δείχνει να υστερεί και οφείλουμε όλοι να το αναγνωρίσουμε έστω και αν εύκολα ως Μέσα Ενημέρωσης αλλά και ως κοινωνία κάποιες φορές αρεσκόμαστε να στοχοποιούμε την Αστυνομία σε διάφορα συμβάντα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ