20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Ένας “ναός” για τις γυναίκες στην Πάφο! Όλα για τη γυναίκα στο Anagenesis Beauty & Health Centre

Το Anagenesis Beauty & Health Centre, Paphos – Cyprus είναι ότι ονειρεύεται κάθε γυναίκα, κάθε κοπέλα που αγαπά και νοιάζεται και φροντίζει τον εαυτό της!

Το Anagenesis Beauty & Health Centre, Paphos – Cyprus θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ο “ναός” της γυναίκας αφού προσφέρονται υπηρεσίες σε ένα και μόνο χώρο για φουλ περιποίηση, προσώπου, σώματος και στο τέλος; της ψυχολογίας της γυναίκας αφού φεύγοντας από το κέντρο ομορφιάς της Ηλιάνας, της Χρυστάλλως και την Άντζελα αισθάνεσαι απόλυτα ανανεωμένη τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Το λέει άλλωστε και το όνομα του! ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ!!!

Πέραν αυτών στο Anagenesis Beauty & Health Centre, Paphos – Cyprus μπορείται να κάνετε αυτό που αγαπάτε επάγγελμα! Προσφέρονται μαθήματα:
MAKE UP ARTISTS
NAILS TECHNICIAN
EYELASHES EXTENTION
EYELASHES LIFTING 
MICROBLADING

Η ταχύτητα σκοτώνει


Ο νέος κύκλος μαθημάτων άρχισε. Μπορείς και εσύ αν το θες να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα!

Η εταιρία Anagenesis Beauty & Health Centre, Paphos – Cyprus παρέχει σχολή με σεμινάρια για μόνιμο τατουάζ νύχια και μακιγιάζ από την εκπαιδεύτρια Ηλιάνα Παναγιώτου.

Στο κέντρο ομορφιάς και υγείας μπορείτε να ΑΝΑΓΕΝΝΉΣΕΤΕ την ψυχή σας με ψυχολόγο με την οποία συνεργάζεται, για τη φροντίδα του δέρματός σεας με την δερματολόγο και αισθητικό και το σώμα σας με διαιτολόγο και φυσιοθεραπεύτρια.

Επίσης περιποιηθείτε τα νύχια σας με την nail stylist της εταιρείας και χαλαρώστε με το πεντικπούρ στο ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον του Anagenesis Beauty & Health Centre, Paphos – Cyprus!!!

Τηλεφώνησε τώρα στο 99603644 και κλείστε σήμερα το ραντεβού σας! Μια επίσκεψη θα σας πείσει για όλα τα πιο πάνω!!!

Θα μας βρείτε στη διεύθευνση

  • Peiraios & Metsovou, Gabriella Court (2nd Floor)

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ