21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Ένας γκλάμουρ γάμος στην Πάφο που θα αφήσει εποχή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τελέστηκε πριν από λίγο στον Ιερό Ναό Παναγίας Θεοσκέπαστης στην Κάτω Πάφο ο γάμος του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου και της Άννας Μπίλιυ.

Ο Κωνσταντίνος, γιος τους Διευθύνοντα Συμβούλου της CONSTANTINOU BROS HOTELS PUBLIC COMPANY, Ανδρέα Κωνσταντίνου και τους Ασημούλας Κωνσταντίνου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του Άννα Μπίλιυ.

Το πανέμορφο ζευγάρι, ενώπιον συγγενών και φίλων έκλεψε τις εντυπώσεις με την λιτή και απέριττή του εμφάνιση αφού κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, το οποίο τέλεσε ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος, ήταν ευδιάθετο και διαρκώς χαμογελαστό.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στη γαμήλια τελετή πέραν από τις οικογένειες και τους φίλους των δυο νέων έδωσαν το παρόν τους πολιτικές, επιχειρηματικές και οικονομικές προσωπικότητες του τόπου.

Οι δυο νέοι προτού αποχωρήσουν από τον Ιερό Ναό Παναγίας Θεοσκέπαστης αντάλλαξαν αρκετά φιλιά στα σκαλιά της εκκλησίας για σκοπούς φωτογράφισης, καταχειροκροτούμενοι από το πλήθος.

Η δεξίωση η οποία αναμένεται να είναι εξίσου εντυπωσιακή θα πραγματοποιηθεί στο ειδικά διαμορφωμένο Athena Royal Beach Hotel, ένα από τα ξενοδοχεία που είναι ιδιοκτησία της οικογένειας Κωνσταντίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτή είναι η Νο1 Παφίτικη δημόσια εταιρεία σε τζίρο το 2017

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ