20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

“Έμεινέ μας αγγονί” το σκάφος των μεταναστών- Αστυνομικοί φυλάνε σκοπιά με βάρδιες

Πριν μερικές μέρες όλα τα ΜΜΕ μετέδιδαν την είδηση ότι 85 μετανάστες απο τη Συρία στοιβαγμένοι σε ένα σκάφος μόλις δέκα μέτρων έφταναν στην περιοχή Παράδεισος στον Πωμό. 

Μετά απο έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οι 7 απο τους 85 είχαν ξανά έρθει στην Κύπρο και παραπέμφθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο διέταξε διήμερη κράτησή τους για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Απο χθες οι επτά είναι ελεύθεροι και θα παρουσιαστούν ενώπιον της Δικαιοσύνης …και τα λοιπά και τα λοιπά. Ως εδώ όλα γνωστά, καλά και …Άγια.

Διερωτήθηκε όμως κανείς τι έγινε με το σκάφος των μεταναστών, τύπου Motor Yacht και όπως προαναφέραμε 10 μέτρων; Τίποτα. Μάταια προσπαθεί η Αστυνομία να το ρυμουλκήσει αφού όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και απο τη αποκλειστική φωτογραφία που εξασφάλισε το PafosPress.com το πλοιάριο είναι σε σημείο που δεν μπορεί να ρυμουλκηθεί και εύκολα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πέραν όμως της προσπάθειας αυτής που όπως πληροφορούμαστε μέχρι αύριο μάλλον θα έχει αίσιο τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το πλοιάριο, κατεπέκταση το σημείο, φρουρείται απο δυο αστυνομικούς καθόλη τη διάρκεια του 24ωρου για ευνόητους λόγους. Οι αστυνομικοί βεβαίως δεν είναι πάντα οι ίδιοι αλλά βγάζουν κανονικά σκοπιά και είναι εκεί για να προσέχουν το “τεκμήριο” με βάρδιες.

Με λίγα λόγια το σκάφος έμεινέ μας …αγγονί

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ