25.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Έκκληση για καθαριότητα των τουριστικών περιοχών απευθύνει το ΕΒΕ Πάφου

Το ΕΒΕ Πάφου λαμβάνοντας υπόψη την αυξημένη πληρότητα των ξενοδοχειακών και γενικότερα τουριστικών μονάδων της Επαρχίας μας, απευθύνει έκκληση στις τοπικές αρχές  να φροντίσουν για την τήρηση της καθαριότητας και της καλαισθησίας των παραλιών μας και γενικότερα των τουριστικών περιοχών της Επαρχίας.

 

Η συσσώρευση φυκιών, παρόλο που είναι ένδειξη καθαρών νερών, δεν αντιμετωπίζεται θετικά από τους επισκέπτες της Επαρχίας, οπότε και κάνει αναγκαίο τον άμεσο καθαρισμό των παραλιών μας.

 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Θα πρέπει να προσδιοριστούν μόνιμοι χώροι απόθεσης πράσινων κλαδεμάτων και φυκιών γιατί η απόρριψη τους σε προσωρινούς χώρους δημιουργεί αυξημένα κόστη απόρριψης, οχληρία και πραγματικό κίνδυνο για πυρκαγιές.

 

Στηριζόμαστε, αναφέρει με ανακοίνωσή του το ΕΒΕ Πάφου, στον επαγγελματισμό των τοπικών αρχών για άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος.

Μια άσχημη φωτογραφία ενός τουρίστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκεί για να σπιλώσει την μεγάλη προσπάθεια της ξενοδοχειακής μας βιομηχανίας να προσελκύσει τουρίστες στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ