16.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Άνθιμος Οικονομίδης (Αρχηγός Εθνικής Κύπρου και Παφιακού) Στηρίζω Άκη Χρυσόμηλο

Η αγάπη μας για τον αθλητισμό είναι αδιαμφισβήτητη. Ο στόχος μας πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτος. Θέλουμε και στοχεύουμε την κορυφή.


Θέλουμε και μπορούμε να οδηγήσουμε τη Πάφο μας στα ψηλότερα σκαλοπάτια του Κυπριακού Αθλητισμού και όχι μόνο. Πολλές φορές αποδείξαμε με τις νίκες μας ότι δεν συμβιβαζόμαστε αλλά ούτε και ανεχόμαστε το ρόλο του φτωχού συγγενή. Οι ομάδες και οι αθλητές μας δεν υστερούν ούτε σε ικανότητες αλλά ούτε και σε ταλέντο.

Σε αυτή μας τη προσπάθεια έχουμε ανάγκη και ζητούμε την ενεργή στήριξη του Δήμου Πάφου, μία στήριξη που για αγνωστούς λόγους δεν έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Γνωρίζω πολύ καλά τη διαχρονική αγάπη και στήριξη του υποψήφιου Δημάρχου Άκη Χρυσόμηλου προς όλες τις ομάδες της πόλης μας, αλλά και στον αθλητισμό γενικότερα. Αυτό με γεμίζει με αισιοδοξία ότι σύντομα θα δούμε ξανά την στήριξη και το αγκάλιασμα που τόσο έχουμε ανάγκη και τόσο μας έχει λείψει τα τελευταία χρόνια.

Το αγκάλιασμα που θα μας γεμίσει με δύναμη και αυτοπεποίθηση για μία ανοδική πορεία σε όλα τα αθλήματα, συλλογικά και ατομικά στη Πάφο. Για μία Πάφο ΠΕΡΗΦΑΝΗ. Το θέλουμε, το αξίζουμε και το μπορούμε.

Στηρίζω Άκη Χρυσόμηλο γιατί όπως και ο ίδιος λέει “ O αθλητισμός είναι πολιτισμός ! “

Άνθιμος Οικονομίδης

Αρχηγός Εθνικής Ομάδας Κύπρου και Παφιακού Συλλόγου Αθλοπαιδιών

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ