18.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Άλλη μια ημέρα στο σκοτάδι για το διπλό φονικό

Άλλη μια ημέρα ξημέρωσε χωρίς καμία ένδειξη για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε με μένος το ζευγάρι στον Στρόβολο.
Το βράδυ του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η δεύτερη νεκροτομή επί των σορών από την ιατροδικαστή Χαρά Σπηλιωπούλου η οποία μετά από οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα κατέφθασε από την Ελλάδα για να συνδράμει στις έρευνες, αλλά και από τον ιατροδικαστή Μάριο Ματσάκη ο οποίος συμμετείχε στην διαδικασία εκ μέρους της οικογένειας των θυμάτων.
Ωστόσο, τόσο από τους ίδιους τους ιατροδικαστές όσο και από τις Αρχές της Δημοκρατίας τηρείται σιγή ιχθύος, κάτι που μαρτυρά μια εξαιρετικά περίπλοκη και δύσκολη υπόθεση, πρωτοφανή για τα κυπριακά δεδομένα.
Την ίδια ώρα, σε εκκρεμότητα βρίσκεται η γραπτή κατάθεση του ανήλιου γιου του ζεύγους, στην οποία για πολλούς βρίσκεται το κλειδί για την διαλεύκανση της υπόθεσης.
Εν τω μεταξύ, φανερά προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Αρχηγός της Αστυνομίας, βρέθηκε επί τόπου το απόγευμα, μαζί με τον υπαρχηγό της δύναμης Κύπρο Μιχαηλίδη και την ανακριτική ομάδα που διερευνά την υπόθεση.
Ο Ζαχαρίας Χρυσοστόμου δέχθηκε μάλιστα και ερωτήσεις, ωστόσο δεν θέλησε να μπει στην ουσία της υπόθεσης, την οποία χαρακτήρισε δύσκολη, ιδιάζουσα και πρωτοφανή.
Η πρώτη νεκροτομή να θυμίσουμε, έδειξε περισσότερα από 25 τραύματα στη σορό του 60χρονου Γιώργου Χ”Γεωργίου και περισσότερα από 8 στη σορό της συζύγου του Ντίνας Σεργίου.
Τραύματα τα οποία προκλήθηκαν από μαχαίρι το οποίο παρά τις έρευνες δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής.
Πηγή: Sigmalive
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ