21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Άκη Χρυσόμηλο αποφάσισε και το ΑΚΕΛ Πάφου

Τον Άκη Χρυσόμηλο θα στηρίξει στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές για τη θέση του Δημάρχου πάφου και το ΑΚΕΛ σύμφωνα με την απόφααση που πήρε πριν απο λίγο (Πέμπτη 6 Οκτωβρίου) το κόμμα σε Γενική Συνέλευση των μελών του Δήμου Πάφου. 

Η απόφαση του ΑΚΕΛ πάρθηκε με συντριπτική πλειοψηφία κάτι που δίνει στον κ. Χρυσόμηλο ακόμη περισσότερη ώθηση για την “μάχη” της 18ης Δεκεμβρίου 2016 με “αντίπαλο” τον νυν Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

Οι κομματικές οργανώσεις βάσης του ΑΚΕΛ στο Δήμο Πάφου ενέκριναν ουσιαστικά την εισήγηση της επαρχιακής ηγεσίας του κόμματος για στήριξη στον κύριο Χρυσόμηλο κάτι που αναμενόταν άλλωστε μετά και τις αποφάσεις που προηγήθηκαν της ΕΔΕΚ και του ΔΗΚΟ.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο πλαίσιο της συνεδρίασης του ΑΚΕΛ Πάφου η υποψηφιότητα Άκη Χρυσόμηλου “αποτελεί επιλογή συναίνεσης μέσα απο πνεύμα δημιουργικότητας και συνεργασίας που θα προσφέρει υπηρεσίες προς τους πολίτες της Πάφου”.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το PafosPress αύριο Παρασκευή 7/10/2016 θα μεταδώσει σε ζωντανή σύνδεση μέσω της υπηρεσίας LIVE FACEBOOK STREAMING στις 10 η ώρα το πρωί την επίσημη εξαγγελία της υποψηφιότητας Χρυσόμηλου η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Αναβαργού μπροστά από την εκκλησία Αγ.Γεωργίου.

xrysomilos-live-pafospress

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ