18.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Άγριο φονικό με θύμα γνωστό επιχειρηματία σοκάρει την Κύπρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το πρώτο φως της μέρας θα συνεχιστούν οι έρευνες για την δολοφονία του Άντρου Ροδοθέου, που συγκλόνισε το παγκύπριο το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης 12 Απριλίου. 


Όλα έγιναν γύρω στις 21.00 όταν ο 61χρονος είχε τελειώσει από φαγητό μαζί με δυο άλλα πρόσωπα. Ένας εκ των δυο ήταν ο κουμπάρος του.

Οι δράστες ή ο δράστης, μετά την πρώτη “αναγνωριστική” ριπή που έριξαν στον επιχειρηματία από την Λευκωσία, ακολούθως τον γάζωσαν με πυροβόλο όπλο. Όπως λέχθηκε και από την Αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης, λίγη ώρα μετά το φονικό, δεν αποκλείεται να μιλάμε για επαγγελματίες ή επαγγελματία εκτελεστή.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Ροδοθέου δέχθηκε τις σφαίρες την ώρα, που εξερχόταν της εισόδου του υποστατικού και σωριάστηκε μέσα σε λίμνη αίματος.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού «χτένιζαν» την περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη, χωρίς αποτέλεσμα. Ισχυρή αστυνομική δύναμη εξάλλου περιφρουρούσε την σκηνή.

Εντός της μέρας εξάλλου αναμένεται να διενεργηθεί και η νεκροτομή στην σορό του 61χρονου, η οποία και θα καταδείξει τον ακριβή αριθμό σφαιρών που δέχθηκε ο επιχειρηματίας. Αυτοψία στη σκηνή διενήργησε ο ιατροδικαστής, Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Πηγή: sigmalive.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ