19.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Άγριο ξύλο για πάρτι-Στο κελί 3.5 χρόνια-Άφησε τυφλό συνάδελφό του

Στη φυλακή για τα επόμενα 3.5 χρόνια θα παραμείνει 48χρονος. Αφορμή, καβγάς με συνάδελφό του στον χώρο εργασίας τους. Είχε προηγηθεί άγριος καβγάς με αφορμή πάρτι που έκανε ο 48χρονος στο σπίτι του.

Το θύμα του είχε κάνει παρατήρηση λόγω του θορύβου που είχε προκληθεί. Το βράδυ εκείνο ο 48χρονος είχε επιτεθεί φραστικά στο θύμα. Τα αίματα άναψαν το επόμενο πρωί στον χώρο εργασίας τους, όταν το θύμα ζήτησε από τον κατηγορούμενο τον λόγο της φραστικής επίθεσης προς το πρόσωπό του το προηγούμενο βράδυ.

Οι δυο τους αντάλλαξαν γροθιές και το επεισόδιο έληξε λίγη ώρα μετά όταν ο 48χρονος άρπαξε από το πάτωμα μια σιδερένια σωλήνα με την οποία τον κτύπησε στο πρόσωπο. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου εν τέλει διαπιστώθηκε ότι έφερε βαριά τραύματα στο πρόσωπο και του προκλήθηκε μόνιμη τύφλωση στο αριστερό μάτι.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Δικαστήριο αφού έλαβε υπόψη τις δυσμενείς οικονομικές και οικογενειακές συνθήκες του κατηγορούμενου, καθώς επίσης και την άμεση μεταμέλειά του, του επέβαλε ποινή φυλάκισης ύψους 3.5 ετών.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ