15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Άγριος καυγάς τα ξημερώματα στην Πάφο – 48χρονος τράβηξε μαχαίρι

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/8) στην Πάφο μετά από καυγά μεταξύ δύο αντρών για μία θέση στάθμευσης.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 2:30 48χρονος είχε σταθμεύσει το όχημα του με τέτοιο τρόπο, ώστε εμπόδιζε τη διέλευση 57χρονου οδηγού ταξί.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όταν του ζητήθηκε από τον οδηγό ταξί να μετακινήσει το όχημά του, σύμφωνα με την αστυνομία, προχώρησε προς το μέρος του 57χρονου και τον άρπαξε από τον λαιμό.

Στη συνέχεια πήρε από το όχημα του πλαστικό ρόπαλο με το οποίο κτύπησε το όχημα του 57χρονου, ενώ ακολούθως εισήλθε στο όχημα του και αφού έκανε όπισθεν, κτύπησε εσκεμμένα το μπροστινό μέρος του ταξί και αποχώρησε.

Λίγο αργότερα ο 48χρονος επανήλθε στη σκηνή έχοντας στην κατοχή του πτυσσόμενο μαχαίρι και με αυτό επιτέθηκε στον 57χρονο χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει, αφού κατάφερε και τον ακινητοποίησε.

Μετά την επέμβαση της αστυνομίας ηρέμησαν τα πνεύματα ενώ οι δύο εμπλεκόμενοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και κρατήθηκαν για προληπτικούς λόγους.

Εναντίον του 48χρονου αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης καθώς εναντίον του διερευνάται υπόθεση πρόκλησης σωματικής βλάβης και εξύβρισης.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ