16.9 C
Paphos
Monday, March 25, 2024

Όχι στο κλείσιμο του δρόμου Λουτρά–Φοντάνα Αμορόζα λέει η Νεολαία Περιφέρειας Πόλης Χρυσοχούς 

Στο τραγικό δυστύχημα στον Ακάμα που συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου και που πυροδότησε νέο κύκλο συζητήσεων γύρω από την αναγκαιότητα προσβάσεων στην περιοχή ή και τη βελτίωση των υφιστάμενων, αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η Νεολαία Περιφέρειας Πόλης Χρυσοχούς, σημειώνοντας πως τάσσεται κάθετα υπέρ της βελτίωσης του δρόμου που συνδέει το δρόμο Λουτρά της Αφροδίτης – Φοντάνα Αμορόζα και όχι του κλεισίματος του.

Η Νεολαία Περιφέρειας Πόλης Χρυσοχούς σημειώνει πως “η συζήτηση του θέματος είναι μεγάλη, το τραγικό συμβάν πρόσφατο και επειδή κάτω από τέτοιες συνθήκες δεν επικρατούν τα επιχειρήματα και η λογική, κινδυνεύουμε να οδηγηθούμε σε βεβιασμένες αποφάσεις και ενδεχομένως σε κλείσιμο του υφιστάμενου δρόμου”.

Η Νεολαία Περιφέρειας Πόλης Χρυσοχούς, στην ανακοίνωσή της, αναφέρεται και στην τοποθέτηση του Προέδρου των Οικολόγων για το θέμα, κάνοντας λόγο για «εγκληματική αντίφαση» – κατά την έκφρασή της – που χαρακτηρίζει “περιττή”.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο δρόμος υφίσταται, είναι επικίνδυνος αλλά και απόλυτα αναγκαίος, σημειώνει η Νεολαία Περιφέρειας Πόλης Χρυσοχούς, προσθέτοντας ότι ο δρόμος είναι ανώμαλος και στενός, ωστόσο μπορεί εύκολα και με ελάχιστο κόστος να ομαλοποιηθεί και να διαπλατυνθεί.

Η Νεολαία εισηγείται να αναμένουν από το κράτος να επιληφθεί του θέματος το συντομότερο δυνατό, και σε συνεργασία με τις Τοπικές Αρχές να προχωρήσει στα απαραίτητα έργα βελτίωσης του δρόμου που θα τον καταστήσουν προσπελάσιμο και ασφαλή.

«Οποιαδήποτε άλλη απόφαση, και ιδιαίτερα οποιαδήποτε απόφαση που να αποκλείει την ελεύθερη και ανεμπόδιστη πρόσβαση σε αυτό το σημαντικό κομμάτι της περιοχής μας, θα μας βρει κάθετα αντίθετους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ