ΦΡΙΚΗ: Σεξουαλική κακοποίηση 9χρονης απο το φίλο της μάνας της στο μικροσκόπιο της Αστυνομία;

Μετά την είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας νωρίτερα σήμερα σε σχέση με καταγγελία 13χρονης μαθήτριας σχολείου της Πάφου ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης απο μαθητές του Γυμνασίου στο οποίο φοιτά, μια νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης έρχεται να σοκάρει την ήδη σοκαρισμένη κοινή γνώμη της Κύπρου.

Αποκλειστικές πληροφορίες του PafosPress.com αναφέρουν ότι στο Αρχηγείο Αστυνομίας έφτασε πληροφορία απο μητέρα ανήλικης, προς το παρόν υπο μορφή παραπόνου, υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος της 7χρονης θυγατέρας της απο πρώην φίλο της.

Η καταγγελία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αφορά πράξη ή πράξεις που έγιναν πριν απο 4 χρόνια όταν η σήμερα 13 ετών μαθήτρια ήταν εννέα ετών. Παρόλα αυτά η εξέταση της υπόθεσης άρχισε μόλις πρόσφατα αφού η πληροφορία έφτασε στην Αστυνομία πριν λίγες μέρες.

Λόγω της ιδιαιτερότητας της ηλικίας της 13χρονης η καταγγελία για την οποία ακόμη δεν έχει δοθεί γραπτή κατάθεση απο τη μητέρα ή την ίδια, εξετάζεται με πάσα διακριτικότητα και μυστικότητα απο την ειδική ομάδα ανακριτών του Τμήματος Οικογενειακής Βίας του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ήδη για το θέμα έχει ξεκινήσει ένας κύκλος συλλογής πληροφοριών ενώ δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να κληθούν σε κατάθεση η μητέρα, η ανήλικη ή και άλλα μέλη του οικογενειακού τους περιβάλλοντος.

Πάντως όπως επίσης είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, σήμερα η μητέρα της ανήλικης φέρεται να μην είναι σε θέση να δώσει επαρκή στοιχεία και πληροφορίες τόσο για την ταυτότητα όσο και για τον τόπο διαμονής του φερόμενου ως δράστη αφού σύμφωνα πάντα με τους ισχυισμούς της διατηρούσαν σχέση προ τετραετίας, για σύντομο χρονικό διάστημα και πλέον δεν έχει μαζί του καμία επαφή.

Διερευνώντας δημοσιογραφικά το θέμα, τα τελευταία τρία εικοσιτετράωρα, διαπιστώσαμε ότι η πιο πάνω υπόθεση ήταν λίγο πολύ γνωστή στην κλειστή κοινωνία που ζούμε και στα αυτιά και την αντίληψη κάποιων η είδηση ή διερεύνησή της είδησης δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία.