19.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

ΦΡΑΓΜΑ ΧΑ ΠΟΤΑΜΙ: Ιδού το φράγμα που κινδυνεύει με διαρροή νερού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Άρχισαν από το πρωί οι εργασίες στο ιδιωτικό φράγμα στην περιοχή Χά Ποτάμι που σύμφωνα με την Αστυνομία υπάρχει πιθανότητα διαρροής νερού η οποία ενδέχεται αν συμβεί να επηρεάσει την ομαλή διέλευση της τροχαίας κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, αλλά και στον παλιό δρόμο.

Σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε η Αστυνομία από το Τμήμα Υδάτων, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, υπάρχει πιθανότητα διαρροής ποσότητας νερού, από ιδιωτικό φράγμα, στην περιοχή Χα Ποτάμι, στην επαρχία Πάφου, που πιθανόν να επηρεάσει την περιοχή και την ομαλή διέλευση της τροχαίας κυκλοφορίας τόσο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, όσο και στον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το νερό του φράγματος χρησιμοποιείται από την εταιρεία κυρίως για άρδευση των γηπέδων γκολφ ενώ η χωρητικότητά του υπολογίζεται κοντά στις 300 χιλιάδες κυβικά μέτρα νερού. Το φράγμα ανήκει σε ιδιωτική εταιρεία και σε μεγάλη Τράπεζα και όπως πληροφορηθήκαμε από το πρωί γίνονται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της διαρροής το οποίο βρίσκεται στο ύψος της υπερχείλισης του φράγματος και όχι στη βάση.

Τόσο το Τμήμα Υδάτων, όσο και η Αστυνομία με τους οποίους επικοινωνήσαμε μας διαβεβαίωσαν ότι γίνονται όλα πρέπει για να μην υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα παρόλα αυτά μέλη της Δύναμης βρίσκονται στην περιοχή και είναι έτοιμα να εφαρμόσουν σχέδιο αποκοπής των δύο δρόμων, καθώς και να παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια στο κοινό.


Η Αστυνομία προτρέπει το κοινό να αποφεύγει τη διακίνηση στην περιοχή, ενώ οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Σε περίπτωση ανάγκης, αναφέρεται, τέλος στην ανακοίνωση, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με την Αστυνομία στους τηλεφωνικούς αριθμούς 199 και 112.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ