spot_img
spot_img
19.3 C
Paphos
Thursday, May 6, 2021

ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Η ΥΚΑΝ γνωρίζει ότι γίνεται διακίνηση ναρκωτικών έξω από συγκεκριμένο σχολείο

spot_img
   

Όλοι ξέρουν και κανένας δεν κάνει τίποτα για να αντιμετωπίσει με αποτελεσματικότητα το κύκλωμα ναρκωτικών στην Πάφο ανέφερε με σημερινές του δηλώσεις ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος σχολιάζοντας μεταξύ τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με την γκαγκστερική επίθεση σε βάρος των αστυνομικών στον Ύψωνα.

Εκτός από την αναφορά ότι η οδός Αγίου Αντωνίου μετετράπη σε supermarket ναρκωτικών  δεν δίστασε να αναφερθεί και σε εμπορία που γίνεται έξω από συγκεκριμένο σχολείο της Πάφου.

   
   

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του για το θέμα: 

Η ταχύτητα σκοτώνει
   
   

Το ατυχές γεγονός που έχει συμβεί με τους αστυνομικούς μας λυπεί όλους όμως υπάρχουν ευθύνες κατά την άποψή μου γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Τουλάχιστον δέκα φορές έχω μιλήσει δημόσια για συγκεκριμένο άτομο το οποίο ηγείται ενός τεράστιου κυκλώματος, μια τεράστιας εγκληματικής ομάδας στην πόλη και Επαρχία της Πάφου και όχι μόνο. Οι δραστηριότητές του είναι κυρίως γύρω από τα ναρκωτικά, με την εμπορία και τη διάθεση των ναρκωτικών στο λιανικό εμπόριο στην Πάφο.

Η ζώνη ασφαλείας σώζει ζωές

Μια δραστηριότητα που αποφέρει ή κάνει κύκλο εργασιών αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Έχω δώσει τα ονόματα και είχα δώσει το συγκεκριμένο όνομα στην ηγεσία της Αστυνομίας και του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Μόνο να σημειώσω ότι το συγκεκριμένο άτομο για ενάμιση περίπου χρόνο παρέμενε ασύλληπτο ενώ υπήρχαν εντάλματα σύλληψης εναντίον του.

Όταν έκανα δηλώσεις, ο υπουργός Δικαιοσύνης τότε έστειλε στο γραφείο μου τον Ανδρέα Κουσιουμή, νυν Βοηθό Αρχηγό Αστυνομίας, και όταν έδωσα τα στοιχεία μετά από δέκα περίπου ημέρες συνελήφθη το συγκεκριμένο άτομο.  Αυτό το λέω για δείτε το πριν και το μετά.

Είναι καλά γνωστό ότι γίνεται εμπορία ναρκωτικών, επίσης από το ίδιο κύκλωμα, σε δυο καταστήματα στην οδό Αγίου Αντωνίου. Το γνωρίζουν οι αστυνομικοί, το γνωρίζουν οι αξιωματικοί και όταν απευθυνόμαστε σε αυτούς μας λένε ότι δεν είναι δική τους δουλειά αλλά της ΥΚΑΝ. Όταν απευθύνεται κάποιος στην ΥΚΑΝ η απάντηση είναι ότι όλα τα γνωρίζουμε μην έχετε έγνοια κάποιους ανθρώπους τους χρησιμοποιούμε για να πάρουμε πληροφορίες για να πιάσουμε τα “μεγάλα ψάρια”.  Αυτό το πράγμα αποτελεί έμμεση υπόθαλψη των εμπόρων ναρκωτικών και όσων ασχολούνται με αυτή την παράνομη και αξιόποινη πράξη.

Είναι επίσης καλά γνωστό ότι στο πίσω μέρος του Γυμνασίου Αποστόλου Παύλου στην Πάφο διεξάγεται εμπόριο ναρκωτικών. Το γνωρίζει η Αστυνομία ότι έξω από Γυμνάσιο διεξάγεται εμπόριο και ας μην τολμήσει κανείς να βγει να αμφισβητήσει γιατί πλέον θα είμαι πολύ πιο έντονος. Ας μην βγει κάποιος να μας λέει θέλουμε στοιχεία και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι χωρίς στοιχεία.

Πληρώνουμε 5000 αστυνομικούς, μυστικές υπηρεσίες, γραφεία συλλογής πληροφοριών, ΥΚΑΝ, Τμήματα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων και διάφορους. Αυτοί ας φροντίσουν. Σας λέω, μετά λόγου γνώσεως, πως δεν υπάρχει αστυνομικός στην Πάφο ή αξιωματικός που να μην γνωρίζει για το συγκεκριμένο άτομο και τη δράση του αλλά και τα δυο μαγαζιά στην Αγίου Αντωνίου που πουλούν ναρκωτικά και κυρίως crystal στα νεαρά παιδιά αλλά και πιο βαριά ναρκωτικά τα οποία πωλούν σε μεγάλες ποσότητες σαν να είναι supermarket η Αγίου Αντωνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΟΜΒΕΣ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Μίλησε για το καταζητούμενο πρόσωπο και για πολλά άλλα (ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Support Local Business
 
 
   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

spot_img
spot_img