ΠΑΦΟΣ: Αυτοθυσία αστυφύλακα- Έβγαλε από το βυθό του Λιμανιού άτομο με κινητικά προβλήματα

Μια σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς, αυτοθυσίας και αλτρουισμού καταγράφηκε σήμερα στο λιμανάκι του Λατσιού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PafosPress.com.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο ειδικός αστυφύλακας, Κυριάκος Αντωνίου, ο οποίος υπηρετεί στη Λιμενική Λατσιού, στο σημείο φύλαξης σκαφών, στις 15:00 σήμερα (Τετάρτη 13/06) βούτηξε στη θάλασσα με αυτοθυσία και έβγαλε από το βυθό του λιμανιού Βρετανό τουρίστα με αναπηρία, ο οποίος έπεσε  στο νερό από μεγάλο σκάφος αναψυχής που εκτελεί κρουαζιέρες Λατσί- Ακάμας.

Ο Βρετανός ο οποίος έχει αναπηρία αλλά και νάρθηκα στο χέρι κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχό του και έπεσε στο νερό. Όντας τραυματίας αλλά και λόγω της αναπηρίας, δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην επιφάνεια του νερού με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στον πάτο του λιμανιού.

Αμέσως ο αστυφύλακας χωρίς καθυστέρηση βούτηξε στο νερό και με τη βοήθεια υπαλλήλου του σκάφους ανέσυραν τον τουρίστα ο οποίος ακολούθως διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς.

Στην προσπάθεια του να ανασύρει τον Βρετανό τουρίστα ο αστυνομικός τραυματίστηκε στοn ώμο σε παλαιότερο τραύμα που αποκόμισε και πάλι από την υπηρεσία όταν πριν χρόνια υπηρετούσε στην ομάδα “Ζ”.