Τραγική ιστορία: Αυτός είναι ο 13χρονος άγγελος που αυτοκτόνησε για να γλιτώσει το bullying

Τραγική ιστορία: Αυτός είναι ο 13χρονος άγγελος που αυτοκτόνησε για να γλιτώσει το bullying! Μόλις διαβάσετε τι έκαναν οι καθηγητές του θα εξοργιστείτε.


Ήταν μόλις 13 ετών αλλά η ζωή του ήταν καθημερινά ένα μαρτύριο!

Ο Danny Fitzpatrick από το Στέιτεν Άιλαντ κρεμάστηκε στην σοφίτα του σπιτιού του για να γλιτώσει από το ανελέητο bullying που του έκαναν οι συμμαθητές του σε ένα Καθολικό Ιδιωτικό σχολείο.

Ο Danny Fitzpatrick άφησε ένα σημείωμα στο οποίο περιέγραφε την ανηλεή βία στην οποία τον υπέβαλλαν πέντε συμμαθητές του στο Holy Angels Catholic Academy στο Μπέι Ρίτζ στο Μπρούκλιν. «Το έκαναν συνέχεια», έγραφε ο Danny και κατηγόρησε τους καθηγητές του ότι δεν έκαναν τίποτα να τον προστατέψουν.

«Οι δάσκαλοι δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ», έγραφε ο 13χρονος “άγγελος”.

imageΟ Daniel Fitzpatrick, ο πατέρας του Danny ανέβασε ένα video στο Facebook όπου ανέφερε ότι ο γιός του ήταν μοναδικός και δεν είχε ίχνος κακίας μέσα του. «Κανένα παιδί να μην περάσει αυτά που πέρασε ο γιος μου», είπε.
Και άρχισαν τα λόγια εκ των υστέρων… Η εκπρόσωπος της αρχιεπισκοπής είπε ότι παίρνουν το θέμα πολύ σοβαρά και ότι τα παράπονα του Daniel δεν έπεφταν στο κενό και πως η διευθύντρια του σχολείο έκανε τα πάντα για να βοηθήσει τον Daniel.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα αλλά είναι πια αργά…