22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Το ΑΚΕΛ Πάφου για την μετονομασία του Μαρκιδείου Θεάτρου

Σε σχέση με το θέμα της μετονομασίας του Μαρκιδείου Θεάτρου σε «Δημοτικό Θέατρο Πάφου» η Δημοτική Ομάδα του ΑΚΕΛ Αριστερά Ν.Δ στο Δήμο Πάφου, επανέρχεται στο συγκεκριμένο θέμα σημειώνοντας τα πιο κάτω:

α) Η Δημοτική μας Ομάδα καταψήφισε την συγκεκριμένη πρόταση όπως αυτή τέθηκε στα πλαίσια της συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου στην συνεδρία του Σώματος στις 14 Μαΐου 2018.

β) Στα πλαίσια συζήτησης του θέματος και σεβόμενοι τη διαχρονική προσφορά του Σωτηράκη Μαρκίδη στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, εισηγηθήκαμε μέσω του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Κουννά την αξιοποίηση του τίτλου «Μαρκίδειο Δημοτικό Θέατρο», πρόταση που εν τέλει δεν έγινε αποδεκτή από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

γ) Έχουμε την πρόθεση σε συνεργασία με άλλους συναδέλφους από τις υπόλοιπες δημοτικές ομάδες να επαναφέρουμε το θέμα προς συζήτηση στην αμέσως επόμενη συνεδρία του Σώματος στη βάση της πιο πάνω πρότασης. Στα πλαίσια αυτά καλούμε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να επανεξετάσουν την απόφαση τους συνυπολογίζοντας τις προεκτάσεις σε πολιτιστικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο της μετονομασίας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ