Τουρνουά Κρίκετ από Αστυνομία και Δ. Πάφου στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαθαίνω αθλήματα από τρίτες χώρες» 

Ο Δήμος Πάφου, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, συμμετέχει για 5η συνεχή χρονιά στο Πρόγραμμα: «Μαζί Ανοικτή Κοινωνία» για ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στη τοπική κοινωνία με την διοργάνωση Τουρνουά Κρίκετ.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις των Δήμων Πάφου και της Αστυνομίας, στο πλαίσιο του Προγράμματος, ο Δήμος διοργανώνει Τουρνουά Κρίκετ με συμμετοχή ομάδων από τη Σρί Λάνκα, το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν. Στο τουρνουά θα λάβει μέρος και ομάδα μελών της Αστυνομίας.

Το Τουρνουά , θα πραγματοποιηθεί  σήμερα , στο γήπεδο του Γυμνασίου Παναγίας Θεοσκέπαστης και θα ξεκινήσει στις 9.00 π.μ. με εκπαιδευτικό σεμινάριο για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν πως παίζεται το συγκεκριμένο άθλημα και να συμμετάσχουν στη διοργάνωση.

Την εκδήλωση στηρίζουν η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου και ο θεσμός της Κοινοτικής Αστυνομίας. Στόχος της εκδήλωσης είναι η γνωριμία και σύσφιγξη των σχέσεων της Αστυνομίας και των πολιτών των κρατών αυτών, καθώς και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης.

Σημειώνεται πως το  έργο «Ανοιχτή Κοινωνία», συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία.